Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΕιδήσειςΕκδηλώσεις

ΑΕΚ Αθηνών – Παρουσίαση Βιβλίου στην Κύπρο

Επίσημη παρουσίαση στην Κύπρο του βιβλίου του Νίκου Αγγελίδη ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Μετά την Αθήνα, τον Πύργο Ηλείας, το Καππαδοκικό Καρδίτσας, την Πάτρα, τη Σύρο, τη Νέα Υόρκη, το Αίγιο, και την Αυστραλία, οι ΑΕΚ όλου του κόσμου… ταξιδεύουν στην Κύπρο!

Στις 15 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Αγγελίδης θα παρουσιάσει επίσημα το βιβλίο του ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στη Λεμεσό, στα γραφεία του ιστορικού Παγκύπριου Συνδέσμου Οπαδών ΑΕΚ. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα γίνει η δεύτερη παρουσίαση με πολλές εκπλήξεις… στη Λευκωσία.

Το πολυσυζητημένο βιβλίο αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας του δικέφαλου αετού, ταξιδεύοντας στο βάθος της ιστορίας, μέχρι το 1876!

Η πολυτελής δουλειά των 300 σελίδων κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Νότιος Άνεμος και περιλαμβάνει 1000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες (αδημοσίευτες οι πιο πολλές) και δυσεύρετα αποκόμματα παλιών εφημερίδων.

Η έρευνα για τον εντοπισμό όλων των ομάδων του κόσμου που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, έφερε στο φως την ύπαρξη 38 ομάδων στη μαρτυρική Κύπρο – ανάμεσα στις 302 ομάδες όλου του κόσμου!

Ο Νίκος Αγγελίδης, παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «10 στην Ενημέρωση» στην ΕΡΤ1, ασχολείται με αγάπη και πάθος με την ΑΕΚ από μικρό παιδί.

Σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, ενώνει όλο το φάσμα των κιτρινόμαυρων ομάδων που έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, ταξιδεύοντας από την Πόλη μέχρι τα βάθη της Ανατολίας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από την Κύπρο μέχρι το χωριό Μπελογιάννης της Ουγγαρίας, τον Παναμά, την Ινδία, το Μπουρούντι!

Η έκδοση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, έγινε με την υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Τα πιο κάτω Σωματεία από την Ομοσπονδία ΠΑΑΟΚ περιλαμβάνοται σε περίοπτη θέση, στην πολυτελή έκδοση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  • Ανόρθωσις Μουτταγιάκας
  • Λένας Λεμεσού
  • Κωνστάντιος & Ευριπίδης Τραχωνίου
  • ΣΕΚ ΑΕΝ Αγίου Αθανασίου
  • ΘΟΙ Πισσουρίου
  • ΑΕΚ Καθολικής
  • Βυζαντινός Λεμεσού
  • Νίκος & Σωκράτης Ερήμης