Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΑποφάσεις ΔικαστικήςΕιδήσεις

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής ΠΑΑΟΚ 20/12/2018

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής ΠΑΑΟΚ 

Συνεδρία Πέμπτη 20/12/2018 Ώρα 6:30μμ

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                     Πρόεδρος

Κυριάκος Τσολάκης                     Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας               Εκτελών χρέη Γραμματέα

Άκης Καλογήρου                           Μέλος

Κωστάκης Κόκκινής                     Μέλος

 

 

Θέμα 1ον:

Αγώνας Κυπέλλου ΠΑΑΟΚ 2018-19

Προημιτελική Φάση Κυπέλλου Επίλεκτης Κατηγορίας (Διπλοί Αγώνες)

1ος Αγώνας 10/12/2018

ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου – Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

  1. Για την τύχη του πιο πάνω αγώνα Κυπέλλου.
  2. Το Σωματείο Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών.

 

Επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Κυπέλλου, «κατά την συμπλήρωση του φύλλου αγώνος, μετά την λήξη του αγώνα, ο διαιτητής διαπίστωσε ότι ο ποδοσφαιριστής με αριθμό φανέλας Νο 24 της ομάδας Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών, που εισήλθε στον αγώνα στο 55΄ ως αντικαταστάτης του ποδοσφαιριστή Βασιλείου Μίλτου με Αριθμό Μητρώου ΚΟΠ 214730 και με αριθμό φανέλας Νο 9, δεν αναγράφεται στο φύλο αγώνος  στην θέση των αναπληρωματικών της συγκεκριμένης ομάδας»

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση όλων των γεγονότων, της γραπτής απολογίας και της παραδοχής του Σωματείου για το πιο πάνω συμβάν και όλων των τεκμηρίων που κατατέθηκαν ενώπιον της, καθώς επίσης αφού έλαβε διαβεβαίωση από την διοργανώτρια Ομοσπονδία ότι ο ποδοσφαιριστής (σύμφωνα με το σωματείο Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών ήταν ο Χριστοδούλου Σωκράτης με Αριθμό Μητρώου ΚΟΠ 32577), με αριθμό φανέλας Νο 24, ο οποίος εισήλθε στον αγώνα στο 55΄ ως αντικαταστάτης του ποδοσφαιριστή Βασιλείου Μίλτου με Αριθμό Μητρώου ΚΟΠ 214730 και με αριθμό φανέλας Νο 9 και δεν ανεγράφετο στο φύλο αγώνος  στην θέση των αναπληρωματικών της συγκεκριμένης ομάδας, είναι όντως νομότυπα εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ποδοσφαιριστών της ΣΤΟΚ/ΚΟΠ και ανήκει στην δύναμη του Σωματείου Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών. Επιπρόσθετα έλαβε την διαβεβαίωση ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει σε ισχύ Δελτίο Υγείας εκδομένο νομότυπα από την Αρμόδια Αρχή (ΚΟΑ).

 

Και επειδή όλα τα πιο πάνω τα επιβεβαιώνει και ο διαιτητής του αγώνα ότι δηλ. στο τέλος του αγώνα αφού διαπίστωσε την παράβαση, ζήτησε την παρουσία του εν λόγω ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια των διαιτητών για την εξακρίβωση των στοιχείων του. Ο διαιτητής δήλωσε προφορικώς στην παρουσία της ολομέλειας του Δ.Σ. της ΠΑΑΟΚ ότι από τον έλεγχο που έκανε και σε σύγκριση με τα έντυπα του ποδοσφαιριστή (Ταυτότητα ΚΟΠ και Δελτίο Υγείας), όντως μπροστά του την δεδομένη στιγμή βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής Χριστοδούλου Σωκράτης με Αριθμό Μητρώου ΚΟΠ 32577.

 

Η Δικαστική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα πιο πάνω, αποφάσισε ότι αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το Σωματείο του Ποδοσφαιριστή κατά την συμπλήρωση του φύλλου αγώνος έκανε άθελα του λάθος και δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να έγινε σκόπιμα.  

 

Με βάση τους Κανονισμούς που διέπουν την Ενιαία Προκήρυξη Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, η Δικαστική Επιτροπή έκρινε ότι έστω και αν το Σωματείο εκ παραδρομής και άθελα του δεν συμπεριέλαβε στο φύλλο αγώνος τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε αντικανονικά και ως εκ τούτου ομόφωνα αποφάσισε, την κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ της αντίπαλης ομάδας ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου. Επέβαλε δε και πρόστιμο €50 στο Σωματείο Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών, χωρίς όμως περαιτέρω πειθαρχικές επιπτώσεις.

 

 

Για την Δικαστική Επιτροπή,

  

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος