Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΑποφάσεις ΔικαστικήςΕιδήσεις

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής ΠΑΑΟΚ 20/02/2019

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής ΠΑΑΟΚ 

Συνεδρία Τετάρτη 20/02/2019 Ώρα 11:00πμ

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                         Πρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας                   Εκτελών χρέη Γραμματέα

Κωστάκης Κοκκινής                         Μέλος

 

 

Θέμα 1ον:

Μη ολοκλήρωση και διακοπή Αγώνα

Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-19

13η Αγωνιστική 03/02/2019

Απόλλων Αγριδιών – ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα

Διακοπή στο 46΄. Σκορ πριν την διακοπή 3-0.

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

 

 1. Το Σωματείο ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος ενώ άρχισε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμών παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο με 6 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.
 1. Για την τύχη του πιο πάνω αγώνα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας Απόλλων Αγριδιών με σκορ 3-0 (σκορ πριν την διακοπή) και την επιβολή €50 πρόστιμο στο Σωματείο ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα.

 

 

Θέμα 2ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-19

10η Αγωνιστική  02/02/2019

Ανόρθωσις Μουτταγιάκας – Σ&Π Ζακακίου

 

Αποβολή με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου, Σπύρου Χρίστος Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 208794 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, ενώ ήταν αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής, αποβλήθηκε στο 70΄ λεπτό γιατί «αποκάλεσε τον διαιτητή του αγώνα «ξυμαρισμένο» και όταν αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα τον αποκάλεσε «σσυλλόφτανο».

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου, Σπύρου Χρίστο Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 208794, με επιπλέον 2 αγωνιστικές, πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού και €25 πρόστιμο.

 

 

Θέμα 3ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-19

10η Αγωνιστική  05/02/2019

ΘΟΙ Πύργου – Λένας Λεμεσού

 

Καταγγελία του διαιτητή του αγώνα Χ. Θεοδώρου κατά του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου, Γεωργίου Μιχάλη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 46213 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση του διαιτητή από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια των διαιτητών, ο ποδοσφαιριστής είπε προς τον διαιτητή «μην τολμήσεις να ξανάρθεις εδώ πάνω και αν ξανάρθεις εν θα φύγεις… θα θυμηθείτε τι έκαμναν παλιά στους διαιτητές»

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου, Γεωργίου Μιχάλη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 46213, με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και €25 πρόστιμο.

 

 

Θέμα 4ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-19

14η Αγωνιστική  10/02/2019

ΑΕΚ Καθολικής  – Απόλλων Αγριδιών 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

 1. Για την τύχη του πιο πάνω μη διεξαχθέντα αγώνα Πρωταθλήματος.
 2. Το Σωματείο ΑΕΚ Καθολικής.

 

Επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος (ο οποίος ήταν ορισμένος από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2018), πληροφόρησε την Ομοσπονδία (2 ημέρες πριν την διεξαγωγή), ότι αδυνατούσε να εξεύρει νέο Στάδιο διεξαγωγής του πιο πάνω αγώνα επειδή το Στάδιο το οποίο αρχικά είχε δηλώσει ως έδρα, το Στάδιο ΑΕΚ Καθολικής δεν παραχωρείτο από τον διαχειριστή επειδή θα ήταν ακατάλληλο λόγω βροχών.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας Απόλλων Αγριδιών με σκορ 3-0 και την επιβολή €25 πρόστιμο στο Σωματείο ΑΕΚ Καθολικής.

 

 

Θέμα 5ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

11η Αγωνιστική Επίλεκτη Κατηγορία

Σάββατο 09/02/2019

Σ&Π Ζακακίου – ΘΟΙ Πύργου

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα Μ. Νικολάου κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου, Σωτηρίου Ανδρέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 31291 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί στέρησε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος, ανατρέποντας τον, εκτός επανορθωτικής περιοχής».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου, Σωτηρίου Ανδρέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 31291  με €25 πρόστιμο.

 

 

Θέμα 6ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

11η Αγωνιστική Επίλεκτη Κατηγορία

Σάββατο 09/02/2019

Λένας Λεμεσού – ΑΕ Τραχωνίου

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα Κ. Κυριάκου κατά

 1. Του Σωματείου Λένας Λεμεσού.
 2. Του Σωματείου ΑΕ Τραχωνίου.

επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «στο 85΄ μετά από μια διαφωνία για fair play λογομάχησαν οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες των 2 ομάδων και μαζεύτηκαν πολλά άτομα στον πάγκο του Λένα Λεμεσού».

 1. Του παράγοντα του Σωματείου Λένας Λεμεσού, Παναγή Χαράλαμπου Αδτ 776291 (Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 30765), επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «στο 85΄ κτύπησε αντίπαλους παράγοντες που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας του».
 2. Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕ Τραχωνίου, Παναγίδη Ελένιου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 38444 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα γιατί «στο 85΄ του αγώνα είχε βίαιη συμπεριφορά και κτύπησε παράγοντα της αντίπαλης ομάδας ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του».
 3. Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕ Τραχωνίου, Χριστοφόρου Σωκράτη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 204475 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα γιατί «στο 85΄ του αγώνα είχε βίαιη συμπεριφορά και κτύπησε παράγοντα της αντίπαλης ομάδας ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της κοινής επιστολής των Σωματείων ΛΕΝΑΣ Λεμεσού και ΑΕ Τραχωνίου, με την οποία γνωστοποιούσαν την εν μέρη παραδοχή και μεταμέλεια τους για το ατυχές συμβάν ως επίσης και την μεταμέλεια  και την απολογία των 2 ποδοσφαιριστών και του παράγοντα που σύμφωνα με τον διαιτητή είχαν εμπλακεί στα επεισόδια και αφού τα 2 Σωματεία  επικαλέστηκαν το λευκό ποινικό τους μητρώο και ότι στο παρελθόν δεν είχαν απασχολήσει ξανά με σοβαρές υποθέσεις την δικαστική, ζήτησαν την επιείκεια της Δικαστικής Επιτροπής, ως εκ τούτου η Δικαστική Επιτροπή, ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία:

 

 1. Του Σωματείου Λένας Λεμεσού με €50 πρόστιμο.
 2. Του Σωματείου ΑΕ Τραχωνίου με €50 πρόστιμο.
 3. Του παράγοντα του Σωματείου Λένας Λεμεσού, Παναγή Χαράλαμπου Αδτ 776291 (Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 30765), με αποκλεισμό από του να εισέρχεται υπό οποιαδήποτε ιδιότητα εντός των αγωνιστικών χώρων για περίοδο 30 ημερών και €50 πρόστιμο.
 4. Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕ Τραχωνίου, Παναγίδη Ελένιου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 38444, με επιπλέον 2 αγωνιστικές, πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού και €25 πρόστιμο.
 5. Του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕ Τραχωνίου, Χριστοφόρου Σωκράτη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 204475 με επιπλέον 2 αγωνιστικές, πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού και €25 πρόστιμο.

 

 

Θέμα 7ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-19

14η Αγωνιστική  09/02/2019

Παρθενών Χαλκούτσας  – ΠΑΕ Λόφου

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα Α. Δημητριάδη κατά του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΠΑΕ Λόφου, Θεοδώρου Νεόφυτου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 40001 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «στο 90΄ αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο επειδή ήταν προκλητικός καθόλη την διάρκεια του αγώνα, έφευγε συνεχώς από τον πάγκο της ομάδας του (ήταν αναπληρωματικός) βρίζοντας διαιτητές και ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας λέγοντας «αχάπαροι, βλάκα, πήγαινε γ…..υ, τζιαί που σας βάλλει να κάμνετε διαιτησία». Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής εκτελούσε χρέη προπονητή. Στο 90’ αποβλήθηκε χωρίς να του δοθεί η κόκκινη κάρτα, διότι όταν ρώτησα εάν είναι ποδοσφαιριστής ή προπονητής δεν έλαβα καμία απάντηση από κανένα. Αφού έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και τελείωσε ο αγώνας τότε μου είπαν ποιος ήταν»

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της επιστολής του Σωματείου ΠΑΕ Λόφου και του ποδοσφαιριστή του Σωματείου, Θεοδώρου Νεόφυτου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 40001, με την οποία γνωστοποιούσαν την μη παραδοχή του ποδοσφαιριστή, σε όσα του καταλογίζει ο διαιτητής του πιο πάνω αγώνα, ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του ποδοσφαιριστή Θεοδώρου Νεόφυτου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 40001, με επιπλέον 2 αγωνιστικές, πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού και €25 πρόστιμο.

 

 

Θέμα 8ον:

Μη ολοκλήρωση και διακοπή Αγώνα

Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-19

12η Αγωνιστική 19/02/2019

Ανόρθωσις Μουτταγιάκας – ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου

Διακοπή στο 46΄. Σκορ πριν την διακοπή 3-0.

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

 

 1. Το Σωματείο ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος ενώ άρχισε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμών παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο με 6 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.
 2. Για την τύχη του πιο πάνω αγώνα.

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας Ανόρθωσις Μουτταγιάκας με σκορ 3-0 (σκορ πριν την διακοπή)  και την επιβολή €50 πρόστιμο στο Σωματείο ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου.

 

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

  

Βάκης Ερωτοκρίτου                        

Πρόεδρος