Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 02/06/2017

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 

Συνεδρία 02/06/2017 Ώρα 19:00μμ.

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                         Πρόεδρος

Κυριάκος Τσολάκης                         Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας                   Εκτελών χρέη Γραμματέα

Άκης Καλογήρου                               Μέλος

Κωστάκης Κοκκινής                         Μέλος

 

Θέμα 1ον:

Αγώνας Κυπέλλου ΠΑΑΟΚ 2016-17

Τελικός Κυπέλλου

Κυριακή 09/04/2017

Αναγέννηση Γερμασόγειας – Ανόρθωση Μουτταγιάκας

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

  1. Την τύχη του πιο πάνω διακοπέντος αγώνα.
  2. Το Σωματείο Αναγέννηση Γερμασόγειας επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στον πιο πάνω αγώνα Κυπέλλου και σύμφωνα με την έκθεση του Διαιτητή, «στο 44΄ μπήκε ένας οπαδός (Οπαδός Αναγέννησης Γερμασόγειας) στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι να βγει έξω υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή»

Καταγγελία από τον Διαιτητή του Αγώνα Νικόλα Λοϊζίδη

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αναγέννηση Γερμασόγειας, Νεοκλέους Γεώργιο Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 32448 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Κυπέλλου, μόλις η αντίπαλος ομάδα πέτυχε γκολ στην παράταση (104΄) «ήρθε μπροστά στο πρόσωπο του Διαιτητή και διαμαρτυρόταν έντονα. Όταν δέχθηκε την κίτρινη κάρτα έπιασε τον Διαιτητή από την φανέλα και τον κτύπησε με γροθιά στον λαιμό. Αμέσως ο Διαιτητής τον απέβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Ο ποδοσφαιριστής αμέσως του είπε: Εγώ έν να σου βάλω πόμπα εν να σου γ….ω το σπίτι σου, π……….ο, γ..ω την μάνα σου, η Λεμεσός εν μιτσιά εν να ερτω σπίτι σου. Μετα από το κτύπημα ο Διαιτητής διέκοψε οριστικά τον αγώνα. Ο Διαιτητής έφυγε από το γήπεδο με ασθενοφόρο και πήγε στις Πρώτες Βοήθειες όπου έκανε ακτινογραφίες οι οποίες διέγνωσαν θλάση στον αυχένα».

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε

  1. Την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του αντιπάλου Σωματείου Ανόρθωσις Μουτταγιάκας. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο VI, Άρθρο 6, 6.1, 6.2 σελ. 21-22).
  2. Την Τιμωρία του Σωματείου Αναγέννηση Γερμασόγειας με χρηματικό πρόστιμο €100 (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο XIV, Άρθρο 42, σελ. 65).
  3. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αναγέννηση Γερμασόγειας, Νεοκλέους Γεώργιο Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 32448 με χρονικό αποκλεισμό 6 μηνών πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού (δεν θα λογαριάζεται ή υπολογίζεται για την έκτιση της ποινής οποιοσδήποτε χρόνος εκτός αγωνιστικής περιόδου) και €200 πρόστιμο. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο XIV, Άρθρο 21.2, 22, σελ. 62).

 

Τέλος Συνεδρίασης.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος