Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 03/12/2015

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής

Πέμπτη 03/12/2015

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                        Πρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας                  Γραμματέας

Κωστάκης Κοκκινής                        Μέλος

 

Θέμα 1ον

Αγώνας Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας (10η Αγωνιστική 28/11/2015)

Α&Ν Ονησιφόρου/ΑΕΝ Συν. Κολοσσίου – Χρ. Μηνάς Κορφής

Α) Παραπομπή στην Δικαστική Επιτροπή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής

  1. Για την διακοπή του αγώνα λόγω παραμονής στον αγώνα με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολών και τραυματισμών.
  2. Για αντιαθλητική συμπεριφορά ομάδας.
  3. Για εκφοβισμό και εξαναγκασμό του Διαιτητή.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνα αποφάσισε όπως κατακυρώσει τον αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του Σωματείου Α&Ν Ονησιφόρου/ΑΕΝ Συν. Κολοσσίου και να επιβάλει χρηματική ποινή €75 στο Σωματείο Χρ. Μηνά Κορφής.

Β) Παραπομπή στην Δικαστική Επιτροπή του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής Καρατσιόλη Χρίστου ΚΟΠ 45486 που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα διότι επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον Διαιτητή του αγώνα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αποφάσισε να επιβάλει στον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής Καρατσιόλη Χρίστο ΚΟΠ 45486, επιπλέον 1 αγωνιστική πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού.

Γ) Παραπομπή στην Δικαστική Επιτροπή του Ποδοσφαιριστή Μιχαήλ Μάριου ΚΟΠ 26692 που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι:

  1. Επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον Διαιτητή του αγώνα.
  2. Παρεμπόδισε τον Διαιτητή του αγώνα για περίπου 3 λεπτά να εκτελεστεί η έσχατη των ποινών (πέναλτι) εις βάρος της ομάδας του.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αποφάσισε να επιβάλει στον Ποδοσφαιριστή Μιχαήλ Μάριο ΚΟΠ 26692, επιπλέον 2 αγωνιστικές πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Θέμα 2ον

Αγώνας Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας (6η Αγωνιστική 15/11/2015)

ΠΑΟΚ Λεμεσού – ΑΕΚ Πολεμιδιών.

Παραπομπή του Ποδοσφαιριστή Μπάρρη Χρίστου ΚΟΠ 201234 του Σωματείου ΑΕΚ Πολεμιδιών που αποβλήθηκε μετά την λήξη του αγώνα διότι επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον Διαιτητή.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αποφάσισε να επιβάλει στον Ποδοσφαιριστή Μπάρρη Χρίστο ΚΟΠ 201234, ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών.

 

Θέμα 3ον

Αγώνας Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας (7η Αγωνιστική 21/11/2015)

Κυρ. Μάτσης Συν. Κολοσσίου – ΑΕΝ Άλασσας

Παραπομπή του Ποδοσφαιριστή Ματάς Κώστα ΚΟΠ 214745  του Σωματείου Κυριάκος Μάτσης Συν. Κολοσσίου που αποβλήθηκε από τον αγώνα διότι

  1. Επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον Διαιτητή του αγώνα.
  2. Επιτέθηκε και κτύπησε (κλώτσησε) τον Διαιτητή του Αγώνα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το Φύλλο Αγώνα αποφάσισε να επιβάλει στον Ποδοσφαιριστή Ματά Κώστα ΚΟΠ 214745, αποκλεισμό 3 μηνών από του να εισέρχεται σε οποιοδήποτε γήπεδο και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος