Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΑποφάσεις ΔικαστικήςΕιδήσεις

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 07/11/2017

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 

Συνεδρία Τρίτη 07/11/2017 Ώρα 6+30μμ

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                      Πρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας                Εκτελών χρέη Γραμματέα

Άκης Καλογήρου                            Μέλος

Κωστάκης Κοκκινής                      Μέλος

 

Θέμα 1ον:

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο Ανόρθωσις Μουτταγιάκας και τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Αντρέα Μουσκάτο Παναγή επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ και του Καταστατικού της Ομοσπονδίας ΠΑΑΟΚ με επιστολή τους με ημερομηνία 22/09/2017 προς την ΚΟΠ και την ΣΤΟΚ κατήγγειλαν «τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων ΠΑΑΟΚ 2017-2018 ως επίσης και την Ομοσπονδία ΠΑΑΟΚ ότι αυθαίρετα και ενάντια στο Καταστατικό της έχει αποφασίσει και αποδεχθεί την συμμετοχή στα Πρωταθλήματα ΠΑΑΟΚ νέο-ιδρυθέντος Σωματείου στην Α΄ Κατηγορία αντί στην Β΄ Κατηγορία επειδή το εν λόγω Σωματείο έχει ως στόχο την άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την αναβολή της εκδίκαση της υπόθεσης μέχρι την επόμενη συνεδρία και αφού προσκομιστούν όλα τα στοιχεία από την Ομοσπονδία.

 

Θέμα 2ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

1η Αγωνιστική Επίλεκτη Κατηγορία Α΄ Όμιλος (07-08/10/2017)

Δευτέρα  09/10/2017

ΘΟΙ Πύργου – Αναγέννησης Γερμασόγειας

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο Αναγέννηση Γερμασόγειας και τον Ποδοσφαιριστή Λονταρεσβίλι Πάατα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 43297 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, ο πιο πάνω Ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε αντικανονικά και συγκεκριμένα δεν ανήκει στο Σωματείο Αναγέννηση Γερμασόγειας αφού δεν δηλώθηκε στους Κοινοτικούς Ποδοσφαιριστές του Σωματείου για την περίοδο 2017-2018, αντίθετα έχει διαγραφεί από την δύναμη του στις 05/09/2017 μετά από υπόδειξη του Σωματείου (Νέα Δήλωση Κοινοτικών Ποδοσφαιριστών 05/09/2017).

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε

 1. Την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 4-0 (όπως το τελικό αποτέλεσμα) υπέρ του αντιπάλου Σωματείου ΘΟΙ Πύργου και τον μηδενισμό και την επιβολή €50 πρόστιμο στο Σωματείο Αναγέννηση Γερμασόγειας.

 

 1. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή Λονταρεσβίλι Πάατα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 43297 με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών (η ποινή θα μεταφέρεται και θα εκτιθεί όταν ο ποδοσφαιριστής θα εγγραφή σε νέα ομάδα).

 

Θέμα 3ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

1η Αγωνιστική Επίλεκτη Κατηγορία Β΄ Όμιλος (07-08/10/2017)

Σάββατο  07/10/2017

Σ&Π Ζακακίου – Ανόρθωσις Μουτταγιάκας

 

Καταγγελία από τον Διαιτητή του αγώνα Κ. Ιωάννου

 

 1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου, Στούππα Ηλία Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 36805 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «αποβλήθηκε μετα το τέλος του αγώνα γιατί διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο στον Διαιτητή και στον Β΄ Βοηθό σπρώχνοντας και τραβώντας τις φανέλες τους».

 

 1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου Παλαιχωρίτη Λίνου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 35345 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «κατά την αποχώρηση των Διαιτητών από το γήπεδο είπε στον Β΄ Βοηθό «Γ..ω την μάνα σου»

 

 1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου Σωτηρίου Ανδρέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 31291 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «κατά την αποχώρηση των Διαιτητών από το γήπεδο και όταν προχώρησαν προς τον χώρο στάθμευσης και ο Β΄ Βοηθός μπήκε στο αυτοκίνητο του, ο ποδοσφαιριστής κτύπησε το παράθυρο και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και με έντονο τρόπο είπε στον Β΄ Βοηθό «Έκαμες με ρεζίλι στην οικογένεια μου που ήταν στο γήπεδο, που είδες το χέρι; Θα σε σκοτώσω». Όταν ο Διαιτητής και ο Α΄ Βοηθός πλησίασαν και για να τον απομακρύνουν είπε στο Β΄ Βοηθό « Αν ήταν άλλος δεν θα έφευγες ζωντανός από εδώ».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν την γραπτή απολογία αλλά και την παρουσία στην Δικαστική εκπροσώπου του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου, ομόφωνα αποφάσισε

 1. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου, Στούππα Ηλία Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 36805 με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού.
 2. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου Παλαιχωρίτη Λίνου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 35345 με αποκλεισμό 1 αγωνιστικής.
 3. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Σ&Π Ζακακίου Σωτηρίου Ανδρέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 31291 με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών.

 

 

Θέμα 4ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

2η Αγωνιστική Επίλεκτη Κατηγορία Α΄ Όμιλος (14-15/10/2017)

Σάββατο 14/10/2017

ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου – ΘΟΙ Πύργου

 

Καταγγελία από τον Διαιτητή του αγώνα Κ. Θεοφάνους

 

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου, Καρεκλά Χρίστου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 42195 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί στέρησε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή ευκαιρία επίτευξης τέρματος».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου, Καρεκλά Χρίστου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 42195 με €25 πρόστιμο.

 

 

Θέμα 5ον:

Μη Διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

2η Αγωνιστική Επίλεκτη Κατηγορία Β΄ Όμιλος (14-15/10/2017)

Παρασκευή  13/10/2017

Ανόρθωσις Μουτταγιάκας – ΑΕΚ Πολεμιδιών

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο ΑΕΚ Πολεμιδιών επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, για τον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος ενημέρωσε τηλεφωνικώς την Ομοσπονδία «ότι αδυνατούσε να αγωνιστεί λόγω πολλών απουσιών και τραυματισμών».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του αντιπάλου Σωματείου Ανόρθωσις Μουτταγιάκας και την επιβολή €50 πρόστιμο στο Σωματείο ΑΕΚ Πολεμιδιών.

 

 

Θέμα 6ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

3η Αγωνιστική Επίλεκτη Κατηγορία Α΄ Όμιλος (21-22/10/2017)

Παρασκευή  20/10/2017

Ανόρθωση Πολεμιδιών – Αναγέννηση Γερμασόγειας

 

Καταγγελία από τον Διαιτητή του αγώνα Α. Κουλουντή

 

 1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αναγέννηση Γερμασόγειας, Γεωργιάδη Ανδρέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 37341 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί στέρησε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή ευκαιρία επίτευξης τέρματος».

 

 1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αναγέννηση Γερμασόγειας Δημητρίου Ανδρέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 34645 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «στο 87΄ του αγώνα και ενώ δόθηκε άμεσο λάκτισμα εναντίον του, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Διαιτητή και του είπε «άσχετε». Δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Καθώς έφευγε εκτός αγωνιστικού χώρου είπε στο Διαιτητή «είσαι μόγγολος, καθυστερημένος, πίθηκος και θα δεις τι θα σου κάνω». Στην συνέχεια φώναξε στον Α΄ Βοηθό Διαιτητή Σάββα Ιωάννου και του είπε «εν θωρείτε ρε καθυστερημένοι, άσχετοι»

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή, ομόφωνα αποφάσισε

 1. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αναγέννηση Γερμασόγειας, Γεωργιάδη Ανδρέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 37341 με €25 πρόστιμο.
 2. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αναγέννηση Γερμασόγειας, Δημητρίου Ανδρέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 34645 με 2 αγωνιστικές επιπλέον αποκλεισμό πέραν της 1 αγωνιστικής του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Θέμα 7ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

3η Αγωνιστική Επίλεκτη Κατηγορία Α΄ Όμιλος (21-22/10/2017)

Δευτέρα  23/10/2017

ΘΟΙ Πύργου – Παρθενών Χαλκούτσας

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ μετά και από την νέα συμπληρωματική έκθεση του Διαιτητή του αγώνα κ. Μ. Μεταξά παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο ΘΟΙ Πύργου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «στο 65΄ του αγώνα ρίχθηκε πλαστικό μπουκάλι από φίλαθλο του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου εντός αγωνιστικού χώρου. Ακολούθησε η ρίψη ακόμη 2 πλαστικών μπουκαλιών από φίλαθλους του ΘΟΙ Πύργου εντός αγωνιστικού χώρου. Στο 73΄ του αγώνα ρίχθηκε κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου από τους φιλάθλους του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου η οποία δεν εκπυρσοκρότησε. Στο 78΄ του αγώνα ρίχθηκε ακόμα μια κροτίδα από τους φιλάθλους του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου εντός αγωνιστικού χώρου, κοντά στον Β΄ Βοηθό η οποία εκπυρσοκρότησε. Στο 87΄ του αγώνα φίλαθλοι του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου έφυγαν από την κερκίδα και εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου κρατώντας τύμπανα και πανό χωρίς να επηρεάσουν το παιχνίδι»

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν την γραπτή απολογία του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου, ομόφωνα αποφάσισε να τιμωρήσει το Σωματείο ΘΟΙ Πύργου με €50 πρόστιμο.

 

Θέμα 8ον:

Μη Διεξαχθείς Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

3η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (14-15/10/2017)

Σάββατο  14/10/2017

Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς – Αργοναύτες Ερήμης

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς, επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, για τον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «προσήλθε στο γήπεδο με 6 (έξι) μόνο ποδοσφαιριστές».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του αντιπάλου Σωματείου Αργοναύτες Ερήμης και την επιβολή €80 πρόστιμο στο Σωματείο Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς.

 

 

Θέμα 9ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

3η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (28-29/10/2017)

Σάββατο  28/10/2017

ΘΟΙ Πισσουρίου – Χρ. Μηνά Κορφής

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο ΘΟΙ Πισσουρίου και τον Ποδοσφαιριστή Σίμμονς Αναστάση Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 48571 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, ο πιο πάνω Ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε αντικανονικά και συγκεκριμένα δεν ανήκει στο Σωματείο ΘΟΙ Πισσουρίου.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν την γραπτή απολογία του  Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου ομόφωνα αποφάσισε

 1. Την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 4-0 (όπως το τελικό αποτέλεσμα) υπέρ του αντιπάλου Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής και τον μηδενισμό και την επιβολή €50 πρόστιμο στο Σωματείο ΘΟΙ Πισσουρίου.

 

 1. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή Σίμμονς Αναστάση Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 48571 με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών (η ποινή θα μεταφέρεται και θα εκτιθεί όταν ο ποδοσφαιριστής θα εγγραφή σε νέα ομάδα).

 

Θέμα 10ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

4η Αγωνιστική Α΄  Κατηγορία (04-05/11 /2017)

Κυριακή 05/11 /2017

Αργοναύτες Ερήμης – ΘΟΙ Πισσουρίου

 

Καταγγελία από τον Διαιτητή του αγώνα Α. Κουλουντή

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αργοναύτες Ερήμης, Ζευκή Νεκτάριου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 204518 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί στέρησε από αντίπαλο ποδοσφαιριστή ευκαιρία επίτευξης τέρματος».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αργοναύτες Ερήμης, Ζευκή Νεκτάριου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 204518  με €25 πρόστιμο.

 

Θέμα 11ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

4η Αγωνιστική Α΄  Κατηγορία (04-05/11 /2017)

Σάββατο 04/11 /2017

ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα – ΠΑΕ Λόφου

 

Καταγγελία από τον Διαιτητή του αγώνα Κ. Νικολάου.

 

 1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα, Παλάοντα Θωμά Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 205394 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί κινήθηκε με άγριες διαθέσεις και εξύβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (Χρίστου Γεώργιου ΚΟΠ 217514)».

 

 1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΠΑΕ Λόφου, Χρίστου Γεώργιου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 217514 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί έπιασε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (Παλάοντα Θωμά ΚΟΠ 205394) από τον λαιμό, αφού προηγούμενος προκλήθηκε.

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε

 1. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα, Παλάοντα Θωμά Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 205394 με αποκλεισμό 1 αγωνιστικής πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού.
 2. Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΠΑΕ Λόφου, Χρίστου Γεώργιου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 217514 με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Τέλος Συνεδρίασης.

Για την Δικαστική Επιτροπή

  

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος