Αποφάσεις Δικαστικής

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 10/02/2015

Συνεδρίαση Δικαστικής Επιτροπής

10.02.2015

 

Παρόντες:

Βάκης  Ερωτοκρίτου                        Πρόεδρος

Στέλιος Χαραλάμπους                     Γραμματέας

Κυριάκος Τσολάκης                         Αντιπρόεδρος

Κωστάκης Κοκκινής                         Μέλος

 

ΘΕΜΑ 1ον   

Καταγγελία του Διαιτητή Μιχάλη Μεταξά κατά των ποδοσφαιριστών του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου:

  1. Άγγελο Γεώργιου ΚΟΠ 40212, γιατί τον ύβρισε και τον απείλησε μετά το τέλος του αγώνα.
  2. Λάμπρο Νικόλαου ΚΟΠ 204643 γιατί μετά το τέλος του αγώνα άρπαξε τον Διαιτητή από τον λαιμό και  ακολούθως τον περίμενε έξω από το Γήπεδο και τον απείλησε  υβρίζοντας τον χυδαία.

Παρευρέθηκαν εκ μέρους του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου ο Έφορος κ. Χάρης Καρσάς και οι καταγγελθέντες ποδοσφαιριστές.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή, μετά την μη παραδοχή του ποδοσφαιριστή  Άγγελου Γεωργίου ΚΟΠ 40212 στην καταγγελία του Διαιτητή και επειδή ο Διαιτητής  λόγω κωλύματος δεν παρευρέθηκε, ομόφωνα αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης για να παρευρεθεί  και ο Διαιτητής.

Επίσης κατά την νέα δικάσιμο θα επιβληθεί ποινή και στον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Νικολάου ΚΟΠ 204643.

 

ΘΕΜΑ 2ον

  1. Διακοπή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ&Ε Τραχωνίου Β΄ – ΑΕΝ Άλασσας λόγω αποχώρησης της ομάδας του Σωματείου ΑΕΝ ΄Αλασσας από το γήπεδο, ισχυριζόμενοι ότι κτυπήθηκαν ποδοσφαιριστές του από ποδοσφαιριστές του Σωματείου Κ&Ε Τραχωνίου Β΄.
  2. Αποβολή του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Κ&Ε Τραχωνίου Παναγιώτη Συμεού ΚΟΠ 38824 από τον Διαιτητή του αγώνα Α. Κουλουντή, γιατί χτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια ύβρισε και απείλησε τον Διαιτητή.

Παρευρέθηκε εκ μέρους του Σωματείου ΑΕΝ Άλασσας ο κ. Σάββας Σάββα και ο Διαιτητής Α. Κουλουντής. Το Σωματείο Κ&Ε Τραχωνίου δεν παρευρέθηκε.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τον μηδενισμό της ομάδας της ΑΕΝ Άλασσας με 3-0 λόγω αποχώρησης της από το γήπεδο και τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή του Κ&Ε Τραχωνίου Παναγιώτη Συμεού ΚΟΠ 38824 με αποκλεισμό από όλους τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου μέχρι της λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015.

 

ΘΕΜΑ 3ον  

Διαγραφή από το πρωτάθλημα της ομάδας του Σωματείου Τσαγγάρης Πελενδρίου γιατί δεν αγωνίσθηκε σε τρεις  συνεχείς αγώνες.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα εφαρμόζοντας τους Κανονισμούς της Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΠΑΑΟΚ / ΣΤΟΚ μηδένισε  το Σωματείο του Τσαγγάρη Πελενδρίου με 3-0 σε όλους τους αγώνες  πρωταθλήματος.

 

ΘΕΜΑ 4ον

Καταγγελία του Διαιτητή Π. Καρατζιή κατά του Βοηθού Προπονητή του     Σωματείου ΘΟΙ Μοναγρίου Γιώτη Χρίστου και κατά του Παράγοντα του   ιδίου Σωματείου Χριστάκη Νικολάου γιατί εισήλθαν εντός του γηπέδου    χωρίς την άδεια του και τον ύβρισαν.

Παρευρέθηκαν ο Διαιτητής Π. Καρατζιής και οι δύο καταγγελθέντες           καθώς επίσης  και ο Παρατηρητής του αγώνα, κ. Θεόδωρος Παναγή,     μέλος του Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή μετά τις μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν ενώπιον της, αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Τιμώρησε τον Βοηθό Προπονητή Γιώτη Χρίστου με 50 Ευρπρόστιμο και 1 (μια) αγωνιστική εκτός γηπέδων.
  2. Τιμώρησε το Παράγοντα του Σωματείου Χριστάκη Νικολάου με 75 Ευρώ πρόστιμο.

 

ΘΕΜΑ 5ον 

Αποβολή του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Κ&Ε Τραχωνίου Α΄      Παναγιώτη Κυριάκου ΚΟΠ 33693 από τον αγώνα Πρωταθλήματος ΑΕΚ            Καθολικής – Κ&Ε Τραχωνίου (01.02.2015), με απευθείας κόκκινη κάρτα        διότι ως τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα με τα χέρια εκτός       επανορθωτικής.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κυριάκου ΚΟΠ 33693 με αυστηρή επίπληξη.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης  Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος