Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 11/04/2014

Συνεδρίαση Δικαστικής Επιτροπής

11.4.2014

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                         Πρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας                   Μέλος

Κωστάκης Κοκκινής                         Μέλος

 

ΘΕΜΑ 1ον

  1. Αποβολή των ποδοσφαιριστών του Σωματείου ΑΕΝ ΄Αλασσας Αλέξη Χαραλάμπους ΣΤΟΚ 30906  και Ανδρέα Κλεάνθους ΣΤΟΚ 55653 γιατί ύβρισαν τον Διαιτητή του αγώνα Πρωταθλήματος ανάμεσα στα Σωματεία ΑΠΟΛΛΩΝ Αγριδιών και ΑΕΝ Άλασσας (19η Αγωνιστική).
  2. Αποβολή του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Σωματείου ΑΕΝ Άλασσας Ανδρέα Κλεάνθους ΣΤΟΚ 55653, ενώ ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής (απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα 19η Αγωνιστική) εντούτοις δηλώθηκε στο φύλλο αγώνος με άλλο όνομα και αγωνίστηκε με άλλη ποδοσφαιρική ταυτότητα. Αποβλήθηκε από τον συγκεκριμένο αγώνα διότι ύβρισε και έφτυσε τον Διαιτητή του αγώνα Πρωταθλήματος ανάμεσα στα Σωματεία ΑΕΝ Άλασσας και Αναγέννησης Γερμασόγειας (20η Αγωνιστική).

Απόφαση

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε

  1. Τον Αλέξη Χαραλάμπους ΣΤΟΚ 30906 με 4 αγωνιστικές πέραν του αυτομάτου και 50 Ευρώ πρόστιμο.
  2. Τον Ανδρέα Κλεάνθους ΣΤΟΚ 55653 με 6 αγωνιστικές πέραν του αυτομάτου και 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

ΘΕΜΑ 2ον

Αποβολή του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Σωματείου Ε.Ν. Λάνιας Κωνσταντίνου Σοφοκλέους ΣΤΟΚ 42668 γιατί στέρησε καθαρή επίτευξη τέρματος από αντίπαλο ποδοσφαιριστή σε αγώνα Πρωταθλήματος με την ομαδα του Σωματείου ΧΡ. ΜΗΝΑ Κορφής (22η Αγωνιστική).

Απόφαση

Η Δικαστική Επιτροπή τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Σοφοκλέους ΣΤΟΚ 42668 με αυστηρά επίπληξη, πέραν του αυτομάτου.

 

ΘΕΜΑ 3ον

Αποβολή του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Αγριδιών Ευάγγελου Κυφωνίδη ΣΤΟΚ  55168, διότι ύβρισε τον Διαιτητή στον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα του Σωματείου ΧΡ. ΜΗΝΑ Κορφής.

Απόφαση

Η Δικαστική Επιτροπή τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Κυφωνίδη ΣΤΟΚ  55168 με 4 αγωνιστικές πέραν του αυτομάτου και 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

ΘΕΜΑ 4ον 

Καταγγελία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΠΑΑΟΚ εναντίον των πιο κάτω ομάδων επειδή δεν προσήλθαν να αγωνισθούν σε αγώνες Πρωταθλήματος:

  1. ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ Πελενδρίου με την ομάδα ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Λεμεσού      (20η Αγωνιστική)
  2. ΠΑΟΚ Π. Πολεμιδιών με την ομάδα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Μουτταγιάκας      (22η Αγωνιστική)
  3. ΠΑΕ Λόφου με την ομάδα του ΘΟΙ Πύργου      (22η Αγωνιστική)
  4. ΑΕΚ Πολεμιδιών με την ομάδα της ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγίου Μάμα      (22η Αγωνιστική)
  5. ΑΕΝ Άλασσας με την ομάδα του ΘΟΙ Πισσουρίου      (22η Αγωνιστική)
  6. ΘΟΙ Πύργου με την ομάδα Α&Ν ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ/ΑΕΝ Συν. Κολοσσίου (21η Αγωνιστική)

Απόφαση

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα κατακύρωσε όλους τους αγώνες με σκορ 3-0 υπέρ των αντιπάλων ομάδων και 50 Ευρώ πρόστιμο σε κάθε Σωματείο.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή,

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος