Αποφάσεις Δικαστικής

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 12/12/2014

Συνεδρίαση Δικαστικής Επιτροπής

12.12.2014

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

Βάκης Ερωτοκρίτου                         Πρόεδρος

Στέλιος Χαραλάμπους                     Γραμματέας

Άκης Καλογήρου                               Μέλος

Κώστας Κοκκινής                             Μέλος

Χρυσόστομος Γεμέττας                   Μέλος

 

ΘΕΜΑ 1ον    

Μη διεξαχθέντες αγώνες Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας

  1. ΑΠΟΛΛΩΝ Αγριδιών – ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγίου Μάμα γιατί οι στολές και των δύο ομάδων είχαν το ίδιο χρώμα (3η Αγωνιστική).
  2. ΑΕΚ Πολεμιδιών – ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγίου Μάμα, γιατί οι ποδοσφαιριστές  της ομάδας του ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγίου Μάμα δεν είχαν Δελτία Υγείας (5η Αγωνιστική).

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα κατακύρωσε του δύο αγώνες  υπέρ των ομάδων  ΑΠΟΛΛΩΝ Αγριδιών και ΑΕΚ Πολεμιδιών με 3-0.

 

ΘΕΜΑ 2ον

Μη διεξαχθείς αγώνας Πρωταθλήματος Π&Σ Ζακακίου – ΠΑΟ Προσφύγων (5η Αγωνιστική)

Παρευρέθηκαν ο Διαιτητής του αγώνα Κ. Ζάρνας και ο Επόπτης  Κ. Φούτης και εκ μέρους του ΠΑΟ Προσφύγων ο κ. Θωμάς Αλεξάνδρου.

Απόφαση:

Μετά τις καταθέσεις και των 3 Μαρτύρων η Δικαστική Επιτροπή επεφύλαξε την απόφασή της για την επόμενη συνεδρία που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 6.30 μμ.

 

ΘΕΜΑ 3ον

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα ΘΟΙ Μοναγρίου – Κ&Ε Τραχωνίου Α΄ κατά του παράγοντα του ΘΟΙ Μοναγρίου Θεοφάνη Θεοφάνους ΑΔΤ 709054 γιατί τον ύβρισε και τον έσπρωξε με βίαιο τρόπο και του ξέσχισε την φανέλα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον Θεοφάνη Θεοφάνους ΑΔΤ 709054 με ένα μήνα αποκλεισμό από όλα τα γήπεδα και 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

ΘΕΜΑ 4ον

Αποβολή του ποδοσφαιριστή του Κ&Ε Τραχωνίου Χρίστου Χατζηκυριάκου ΚΟΠ 27982 γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή  ομόφωνα τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή του Κ&Ε Τραχωνίου Χρίστου Χατζηκυριάκου ΚΟΠ 27982 με αυστηρά επίπληξη.

 

ΘΕΜΑ 5ον

Καταγγελία του Διαιτητή του Αγώνα Πρωταθλήματος ΑΕΝ Συν. Κολοσσίου Κ&Ε Τραχωνίου  κατά του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Κ&Ε Τραχωνίου Γρηγόρη Κυριαζή ΚΟΠ 201390 γιατί μετά που αποβλήθηκε με 2η Κίτρινη κάρτα έριξε με δύναμη την μπάλα στον Διαιτητή και τον ύβρισε.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Κ&Ε Τραχωνίου Γρηγόρη Κυριαζή ΚΟΠ 201390 με 2 αγωνιστικές πέραν της μίας του αυτομάτου.

 

ΘΕΜΑ 6ον

Αποβολή από τον αγώνα Πρωταθλήματος του ποδοσφαιριστή του Α&Ν Ονησιφόρου,  Ευγένιου Ιωάννου ΚΟΠ 207791 γιατί ύβρισε χυδαία τον Βοηθό Διαιτητή.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή του Α&Ν Ονησιφόρου,  Ευγένιο Ιωάννου ΚΟΠ 207791  με μια αγωνιστική πέραν του αυτομάτου.

 

ΘΕΜΑ 7ον

Αποβολή με 2η Κίτρινη κάρτα από αγώνα Πρωταθλήματος Α&Ν Ονησιφόρου – Αναγέννηση Γερμασογειας (5η Αγωνιστική) κατά του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γερμασόγειας Ιωάννη Λυσάνδρου ΚΟΠ 32571.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα  τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λυσάνδρου ΚΟΠ 32571 με αυστηρά επίπληξη.

 

ΘΕΜΑ 8ον

Αποβολή των ποδοσφαιριστών του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Αγριδιών Μιχάλη Βαλανίδη ΚΟΠ 202971 και Ιωσηφάκη Περικλή ΚΟΠ 32640 γιατί  ο μεν πρώτος ύβρισε και  επιτέθηκε στον Διαιτητή, ο δε δεύτερος ο οποίος πήρε 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά έναντι του Διαιτητή. Επίσης ο Διαιτητής του αγώνα Κ. Νικολάου καταγγέλλει τον Ποδοσφαιριστή Προκόπη Χατζησωλομού ΚΟΠ 39096 και τον Παράγοντα Γεώργιο Στούππα ΑΔΤ 570736  ότι τον ύβρισαν.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα  τιμώρησε τους πιο κάτω

  1. Μιχάλη Βαλανίδη ΚΟΠ 202971 με μίαν αγωνιστική πέραν του αυτομάτου και 50 Ευρώ πρόστιμο.
  2. Περικλή Ιωσηφάκη ΚΟΠ 32640 με 25 Ευρώ πρόστιμο πέραν της μίας του αυτομάτου.
  3. Προκόπη Χατζησολωμού ΚΟΠ 39096 με 2 αγωνιστικές.
  4. Γεώργιο Στούππα ΑΔΤ 570736 αποκλεισμό από όλους τους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

ΘΕΜΑ 9ον

Αποβολή του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γερμασόγειας  Γεώργιου Γεωργίου ΚΟΠ 200459 γιατί έπιασε την μπάλα με τα χέρια πάνω στη γραμμή τέρματος (Καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος).

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα  τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Γεωργίου ΚΟΠ 200459  με αυστηρά επίπληξη.

 

ΘΕΜΑ 10ον

  1. Αποβολή του προπονητή του Α&Ν Ονησιφόρου Χρυσόστομου Χρυσοστόμου γιατί ύβρισε τον Διαιτητή του αγώνα Πρωταθλήματος Α&Ν Ονησιφόρου – ΘΟΙ Μοναγρίου.
  2. Καταγγελία κατά του Πρόεδρου του  Α&Ν Ονησιφόρου  Δημήτρη Σιήττα γιατί ύβρισε τον Διαιτητή του αγώνα Πρωταθλήματος Α&Ν Ονησιφόρου – ΘΟΙ Μοναγρίου στο τέλος του αγώνα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε

  1. Τον προπονητή Χρυσόστομο Χρυσοστόμου με 2 αγωνιστικές να μην βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του και 50 Ευρώ πρόστιμο.
  2. Τον Πρόεδρο του Σωματείου Δημήτρη Σιήττα με 100 Ευρώ πρόστιμο.

 

ΘΕΜΑ 11ον

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα Πρωταθλήματος  ΕΝ Λανιας – Ανόρθωσης Πολεμιδιων κατά του Παράγοντα της Ε.Ν. Λάνιας Βασίλη Θεοδώρου  γιατί ύβρισε τον Διαιτητή και τους Επόπτες.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα  τιμώρησε τον Παράγοντα της Ε.Ν. Λάνιας Βασίλη Θεοδώρου με 2 αγωνιστικές να μην βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του και 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

ΘΕΜΑ 12 ον

Αποβολή του ποδοσφαιριστή του  ΘΟΙ Πύργου Βασίλη Λάμπρου ΚΟΠ 204642 με 2η Κίτρινη κάρτα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή του ΘΟΙ Πύργου Βασίλη Λάμπρου ΚΟΠ 204642  με αυστηρά επίπληξη.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος