Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΑποφάσεις ΔικαστικήςΕιδήσεις

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 13/11/2018

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής ΠΑΑΟΚ 

Συνεδρία Πέμπτη 13/11/2018 Ώρα 6+00μμ.

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                      Πρόεδρος

Κυριάκος Τσολάκης                       Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας                 Εκτελών χρέη Γραμματέα

 

Θέμα 1ον:

Αποχώρηση Ομάδας από το Πρωτάθλημα.

Μη συμμετοχή σε 3 αγώνες Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας του Σωματείου

Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου.

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, πληροφόρησε γραπτώς την Ομοσπονδία, 5 ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ότι λόγω προβλημάτων αδυνατούσε να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου το Σωματείο δεν συμμετείχε στους 3 (τρεις) πιο κάτω αγώνες Πρωταθλήματος:

  • Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς – Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου (1η Αγωνιστική)
  • Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου – Διγενής – ΠΑΕ Λόφου (2η Αγωνιστική)
  • Απόλλων Αγριδιών – Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου (3η Αγωνιστική)

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση των πιο πάνω αγώνων με σκορ 3-0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων, Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς, Διγενής-ΠΑΕ Λόφου και Απόλλων Αγριδιών αντίστοιχα και την επιβολή €150 πρόστιμο (€50 για κάθε περίπτωση) στο Σωματείο Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο VI, Άρθρο 9, σελ. 22).

Επίσης η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε και την διαγραφή του Σωματείου Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου από τα Πρωταθλήματα ΠΑΑΟΚ και τον μηδενισμό όλων των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, με σκορ 3-0 σε βάρος του. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο VI, Άρθρο 11,12 σελ. 23).

 

 

Θέμα 2ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2018-19

Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας

1η Αγωνιστική

ΑΕΚ Καθολικής – Απόλλων Επισκοπής

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Α. Δημητριάδη

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Απόλλων Επισκοπής, Γεωργίου Σωφρόνη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 40777 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε στο 17΄ λεπτό του αγώνα γιατί «ως τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα αντικανονικά με το χέρι εκτός επανορθωτικής περιοχής»

  

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Απόλλων Επισκοπής, Γεωργίου Σωφρόνη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 40777 με €25 πρόστιμο. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο XIV, Άρθρο 59.1 σελ. 68).

 

 

Θέμα 3ον:

Μη ολοκλήρωση και διακοπή Αγώνων

Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2018-19

2η Αγωνιστική

Απόλλων Επισκοπής – Αργοναύτες Ερήμης – Διακοπή 25΄ – Σκορ πριν την λήξη 5-0

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική  

  1. Το Σωματείο Αργοναύτες Ερήμης επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος ενώ άρχισε τον αγώνα με 7 ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμών παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο με 6 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.
  2. Για την τύχη του πιο πάνω αγώνα.

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας Απόλλων Επισκοπής με τελικό σκορ 5-0 (όπως ακριβώς ήταν το σκορ την στιγμή της διακοπής) και την επιβολή €50 πρόστιμο στο Σωματείο Αργοναύτες Ερήμης. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ Κεφάλαιο VI, Άρθρο 7 σελ. 22).

 

 

Θέμα 4ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2018-19

5η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (10/11/2018)

Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς – Απόλλων Επισκοπής

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Α. Κουλουντή 

Κατά του γυμνασίαρχου  του Σωματείου Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς, Φυλακτού Μιχάλη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 232224 (Αδτ 753002) επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε «γιατί  στο 44΄ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την άδεια του διαιτητή και τον αποκάλεσε αχάπαρο»

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Γυμνασίαρχου του Σωματείου Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς, Φυλακτού Μιχάλη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 232224 (Αδτ 753002), με 50 Ευρώ πρόστιμο, πέραν του αυτόματου αποκλεισμού των 2 αγωνιστικών. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο XIV, Άρθρο 21.1, 22, 23, 24 σελ. 62).

 

 

Θέμα 5ον:

Μη διεξαχθέντας Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2018-19

Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας

5η Αγωνιστική

Διγενής-ΠΑΕ Λόφου – Παρθένων Χαλκούτσας

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική  

  1. Την τύχη του πιο πάνω μη διεξαχθέντα αγώνα καθώς ο διαιτητής του αγώνα Μ. Νικολάου αποφάσισε την μη διεξαγωγή του, λόγω ανεπαρκούς φωτισμού στο στάδιο.
  2. Το γηπεδούχο Σωματείο Διγενής-ΠΑΕ Λόφου.

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της γραπτής απολογίας και των 2 Σωματείων,  ομόφωνα  αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο VI, Άρθρο 1 σελ. 21, Άρθρο 15, 16, σελ. 23-24).

 

 

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

 

Βάκης Ερωτοκρίτου                     

Πρόεδρος