Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΑποφάσεις ΔικαστικήςΕιδήσεις

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 15/03/2018

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 

Συνεδρία Πέμπτη 15/03/2018 Ώρα 6+15μμ

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                     Πρόεδρος

Κυριάκος Τσολάκης                     Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας               Εκτελών χρέη Γραμματέα

Κωστάκης Κοκκινής                     Μέλος

 

Θέμα 1ον:

Μη συμμετοχή σε 3 αγώνες Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας (Β΄ Όμιλος) του Σωματείου ΑΕΚ Πολεμιδιών.

 • ΑΕΚ Πολεμιδιών – Λένας Λεμεσού (13η Αγωνιστική)
 • Λένας Λεμεσού – ΑΕΚ Πολεμιδιών (8η Αγωνιστική)
 • Ανόρθωσις Μουτταγιάκας – ΑΕΚ Πολεμιδιών (2η Αγωνιστική)

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο ΑΕΚ  Πολεμιδιών επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στους 3 (τρεις) πιο πάνω αγώνες Πρωταθλήματος πληροφόρησε γραπτώς την Ομοσπονδία πριν την έναρξη των αγώνων και γνωστοποίησε ότι αδυνατούσε να αγωνιστεί επειδή δεν συγκροτούσε εντεκάδα λόγω αρκετών τραυματισμών ποδοσφαιριστών.

Απόφαση:

Επειδή το Σωματείο δεν έλαβε μέρος σε (3) τρεις συνολικά αγώνες θεωρείται, με βάση την Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ (Κεφάλαιο VI, Άρθρο 9, 11, 12 σελ. 22-23) ότι αποχώρησε από το Πρωτάθλημα. Γι’ αυτό τον λόγο η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την διαγραφή από το Πρωτάθλημα του Σωματείου ΑΕΚ Πολεμιδιών και τον μηδενισμό όλων των αγώνων που έχει ήδη δώσει, ως επίσης και σε όσους ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, με σκορ 3-0 σε βάρος του.

 

Θέμα 2ον:

Μη ολοκλήρωση και διακοπή Αγώνων

Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορία Β΄ Όμιλος ΠΑΑΟΚ 2017-18

 

11η Αγωνιστική

Λένας Λεμεσού – Κ&Ε Τραχωνίου – Διακοπή 34΄ – Σκορ πριν την λήξη 3-0

13η Αγωνιστική

Σ&Π Ζακακίου – Κ&Ε Τραχωνίου – Διακοπή 33΄ – Σκορ πριν την λήξη 4-0

14η Αγωνιστική

Κ&Ε Τραχωνίου – Ανόρθωσις Μουτταγιάκας – Διακοπή 10΄ – Σκορ πριν την λήξη 0-0

16η Αγωνιστική

Κ&Ε Τραχωνίου – Λένας Λεμεσού – Διακοπή 2΄ – Σκορ πριν την λήξη 0-0

18η Αγωνιστική

Κ&Ε Τραχωνίου – Σ&Π Ζακακίου – Διακοπή 32΄ – Σκορ πριν την λήξη 2-6

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

 1. Το Σωματείο Κ&Ε Τραχωνίου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στους πιο πάνω αγώνες Πρωταθλήματος ενώ άρχιζε τους αγώνες με ποδοσφαιριστές λιγότερους από 11, λόγω τραυματισμών παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο με 6 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα την διακοπή των αγώνων.
 2. Την τύχη των πιο κάτω μη ολοκληρωθέντων αγώνων Πρωταθλήματος.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση των αγώνων υπέρ των αντιπάλων ομάδων με τελικό σκορ ως ακολούθως. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ Κεφάλαιο VI, Άρθρο 7 σελ. 22).

 

11η Αγωνιστική

Λένας Λεμεσού – Κ&Ε Τραχωνίου                                Τελικό Σκορ 3-0

13η Αγωνιστική

Σ&Π Ζακακίου – Κ&Ε Τραχωνίου                                  Τελικό Σκορ 4-0

14η Αγωνιστική

Κ&Ε Τραχωνίου – Ανόρθωσις Μουτταγιάκας           Τελικό Σκορ 0-3

16η Αγωνιστική

Κ&Ε Τραχωνίου – Λένας Λεμεσού                                Τελικό Σκορ 0-3

18η Αγωνιστική

Κ&Ε Τραχωνίου – Σ&Π Ζακακίου                                  Τελικό Σκορ 2-6

 

Θέμα 3ον:

Μη Διεξαχθέντες Αγώνες

Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Β΄ Όμιλος ΠΑΑΟΚ 2017-18

 

17η Αγωνιστική

FC International Limassol – Κ&Ε Τραχωνίου

19η Αγωνιστική

Ανόρθωσις Μουτταγιάκας – Κ&Ε Τραχωνίου

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

 1.  Το Σωματείο Κ&Ε Τραχωνίου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, για τους πιο πάνω αγώνες Πρωταθλήματος ενημέρωσε γραπτώς την Ομοσπονδία «ότι αδυνατούσε να αγωνιστεί λόγω πολλών απουσιών και τραυματισμών ποδοσφαιριστών του»
 2. Για την τύχη των πιο πάνω μη διεξαχθέντων αγώνων.

 Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση των αγώνων με σκορ 3-0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων FC International Limassol και Ανόρθωσις Μουτταγιάκας αντίστοιχα και την επιβολή €100 πρόστιμο (€50 για κάθε περίπτωση) στο Σωματείο Κ&Ε Τραχωνίου. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο VI, Άρθρο 9, σελ. 22).

 

Θέμα 4ον:

Μη Διεξαχθέντες Αγώνες

Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Α΄ Όμιλος ΠΑΑΟΚ 2017-18

 

15η Αγωνιστική

ΑΕΝ.ΣΥΝ/Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου – ΑΕ Τραχωνίου

18η Αγωνιστική

ΑΕΝ.ΣΥΝ/Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου – Ανόρθωση Πολεμιδιών

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

 1. Το Σωματείο ΑΕΝ.ΣΥΝ/Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, για τους πιο πάνω αγώνες Πρωταθλήματος ενημέρωσε αρχικά προφορικώς και αργότερα γραπτώς την Ομοσπονδία «ότι αδυνατούσε να αγωνιστεί λόγω πολλών απουσιών και τραυματισμών ποδοσφαιριστών του»
 2. Για την τύχη των πιο πάνω μη διεξαχθέντων αγώνων.

 Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση των αγώνων με σκορ 3-0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων ΑΕ Τραχωνίου και Ανόρθωση Πολεμιδιών αντίστοιχα και την επιβολή €100 πρόστιμο (€50 για κάθε περίπτωση) στο Σωματείο ΑΕΝ.ΣΥΝ/Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο VI, Άρθρο 9, σελ. 22).

 

Θέμα 5ον:

Μη Διεξαχθείς Αγώνας

Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Β΄ Όμιλος ΠΑΑΟΚ 2017-18

15η Αγωνιστική (31/01/2018)

FC International Limassol – Σ&Π Ζακακίου

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

 1. Το Σωματείο Σ&Π Ζακακίου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, για τον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος ενημέρωσε αρχικά προφορικώς την Ομοσπονδία ότι «αδυνατεί να παρουσιαστεί στον αγώνα γιατί η Ομοσπονδία δεν ενέκρινε το αίτημα του Σωματείου για αναβολή του πιο πάνω αγώνα (και διεξαγωγή του την Τετάρτη 07/02/2018) επειδή κατά την ημέρα που ήταν ορισμένος (31/01/2018) υπήρχε αγώνας Πρωταθλήματος ΚΟΠ και ήθελαν να τον παρακολουθήσουν και αργότερα γραπτώς με επιστολή ενημέρωσαν την Ομοσπονδία «ότι αδυνατούσαν να συμμετάσχουν λόγω πολλών απουσιών και τραυματισμών ποδοσφαιριστών».
 2. Για την τύχη του πιο πάνω μη διεξαχθέντα αγώνα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της γραπτής απολογίας του Σωματείου  Σ&Π Ζακακίου ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του αντιπάλου Σωματείου FC International Limassol και την επιβολή €50 πρόστιμο στο Σωματείο Σ&Π Ζακακίου. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο VI, Άρθρο 9, σελ. 22).

 

Θέμα 6ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

11η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (13/01/2018)

Χρ. Μηνά Κορφής – Κυριάκος Μάτσης Κολοσσίου

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Ν. Λοϊζίδη  κατά

 1.  Του Γυμνασίαρχου του αγώνα Αντρέα Μηνά Αδτ 597786 του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής, επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε διότι «στο 56΄ ήρθε στα χέρια με τον Γενικό Αρχηγό, Νίκο Νικολάου Αδτ 754387 του Σωματείου Κυριάκος Μάτσης».
 2. Του Γενικού Αρχηγού, Νίκου Νικολάου Αδτ 754387 του Σωματείου Κυριάκος Μάτσης επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε διότι «στο 56΄ ήρθε στα χέρια με τον Γυμνασίαρχο του αγώνα Αντρέα Μηνά Αδτ 597786 του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής και μετά την λήξη του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και είπε στον διαιτητή «θα σου κάνω επιστολή να μην ξανά κάνεις διαιτησία»

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της γραπτής απολογίας των 2 Παραγόντων ομόφωνα  αποφάσισε την τιμωρία

 1. Του Γυμνασίαρχου του αγώνα Αντρέα Μηνά Αδτ 597786 του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής, με 25 Ευρώ πρόστιμο.
 2. Του Γενικού Αρχηγού, Νίκου Νικολάου Αδτ 754387 του Σωματείου Κυριάκος Μάτσης με 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

Θέμα 7ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

12η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Β΄ Όμιλος ΠΑΑΟΚ 2017-18  (13/01/2018)

ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου – Αναγέννηση Γερμασόγειας

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Μ. Χριστοφόρου

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου, Παρασκευά Γιάννη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 210792 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε επειδή «στο 65΄ λεπτό του αγώνα όταν ο διαιτητής έδωσε φάουλ υπέρ της αντίπαλης ομάδας του φώναξε σε έντονο ύφος «είσαι άτσαλος, είσαι μόγγολος». Στο τέλος του αγώνα παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε στον διαιτητή.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν ότι στο τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής Παρασκευά Γιάννης Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 210792 παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε στον διαιτητή αποφάσισε να μην επιβάλει επιπρόσθετη τιμωρία και να παραμείνει μόνον η ποινή του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Θέμα 8ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

12η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (20/01/2018)

ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα – Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Α. Κουλουντή

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς, Νικολάου Στέφανου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 215593 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε επειδή «στο 72΄ λεπτό του αγώνα όταν σημειώθηκε γκολ εναντίον της ομάδας του, πήγε στον βοηθό διαιτητή του πήρε την σημαία και την πέταξε κάτω στο έδαφος». Στο τέλος του αγώνα παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε στον διαιτητή.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν ότι στο τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής Νικολάου Στέφανος Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 215593 παραδέχτηκε το λάθος του και απολογήθηκε στον διαιτητή αποφάσισε να επιβάλει επιπρόσθετη τιμωρία 2 αγωνιστικών πέραν της ποινής του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Θέμα 9ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

12η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (21/01/2018)

Αργοναύτες Ερήμης – Χρ. Μηνά Κορφής

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Α. Δημητριάδη

Κατά των Σωματείων Αργοναύτες Ερήμης και Χρ. Μηνά Κορφής επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «στο 34΄ λεπτό ο αγώνας διακόπηκε για 6 λεπτά λόγω συμπλοκής των 2 πάγκων των ομάδων μετά από μια διαιτητική απόφαση. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής εισήλθαν οπαδοί των ομάδων εντός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια και με την συνεργασία και των 2 ομάδων ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά»

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της γραπτής απολογίας και των θέσεων και των 2 Σωματείων αποφάσισε να επιβάλει 50 Ευρώ πρόστιμο στο κάθε Σωματείο.

 

Θέμα 10ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

15η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Β΄ Όμιλος ΠΑΑΟΚ 2017-18  (02/02/2018)

Ανόρθωσις Μουτταγιάκας – Λένας Λεμεσού

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Α. Δημητριάδη

Κατά του Προπονητή του Σωματείου Λένας Λεμεσού, Νίκου Γεωργίου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 16973 (Αδτ 640341) επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε «στο 45΄ λεπτό του αγώνα για συνέχεις και έντονες διαμαρτυρίες».

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της γραπτής απολογίας του Σωματείου Λένας Λεμεσού ομόφωνα αποφάσισε την αυστηρή επίπληξη του Προπονητή της ομάδας του Σωματείου Λένας Λεμεσού Νίκου Γεωργίου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 16973 (Αδτ 640341).

 

Θέμα 11ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

15η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (20/02/2018)

Αργοναύτες Ερήμης – ΠΑΕ Λόφου

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Χ. Θεοδώρου

 1. Κατά του Γυμνασίαρχου του αγώνα Παναγιώτη Παναγιώτου Αδτ 967675, του Σωματείου Αργοναύτες Ερήμης, επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «στο 38΄ λεπτό υπήρξε δίλεπτη διακοπή του αγώνα επειδή στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν 2 σκύλοι και ενώ ο διαιτητής του αγώνα του υπέδειξε να τους απομακρύνει αυτός δεν το έπραξε».
 2. Κατά του Σωματείου Αργοναύτες Ερήμης επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «στο 73΄ λεπτό έγινε διακοπή 5 λεπτών στον αγώνα επειδή δεν υπήρχε φωτισμός στο γήπεδο».
 3. Κατά του Σωματείου ΠΑΕ Λόφου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «στο 96΄ λεπτό αποβλήθηκε παράγοντας ή ποδοσφαιριστής της ομάδας ΠΑΕ Λόφου ο οποίος είπε στον διαιτητή «καραγκιόζη» και δεν έλεγε το όνομα του. Στο τέλος του αγώνα το ίδιο άτομο επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε τις έντονες και τις συνεχείς διαμαρτυρίες.
 4. Κατά του Αρχηγού της ομάδας ΠΑΕ Λόφου, Μαυρογιάννη Γιώργου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 22036 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «όταν στο τέλος του αγώνα εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να υπογράψει το φύλλο αγώνος όταν του ζητήθηκε από τον διαιτητή να του πει το όνομα του αυτός αρνήθηκε».
 5. Κατά του Προπονητή της ομάδας ΠΑΕ Λόφου, Θεοφάνους Αχιλλέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 38318  επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «όταν στο τέλος του αγώνα εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών για πάρει τις ταυτότητες και τα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών του, είπε στους διαιτητές «καταγγείλετε όλη την ομάδα δεν σας λέω ούτε εγώ το όνομα του»

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού μελέτησε προσεκτικά το φύλλο αγώνος και έλαβε γνώση της γραπτής απολογίας, των θέσεων και της μη παραδοχής και των 2 Σωματείων καθώς και της γραπτής απολογίας του Προπονητή του Σωματείου ΠΑΕ Λόφου ο οποίος δεν παραδέχεται ενοχή και επειδή από την έκθεση του Διαιτητή στο φύλλο αγώνος δεν καταγράφονται με σαφήνεια και ακρίβεια τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν, γεγονός το οποίο θα είχε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση και την ορθή λήψη απόφασης, η Δικαστική Επιτροπή έκρινε ότι λόγω των αμφιβολιών που πηγάζουν από την ίδια την έκθεση του Διαιτητή, να απαλλάξει από τις από τις κατηγορίες όλων των ατόμων που αναφέρονται στα θέματα 1, 2, 3, 4 και 5, ωστόσο όμως επέβαλε χρηματική ποινή 75 Ευρώ πρόστιμο στο Σωματείο ΠΑΕ Λόφου.

 

Θέμα 12ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

16η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (24/02/2018)

ΘΟΙ Πισσουρίου – Χρ. Μηνά Κορφής

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Κ. Ζάρνα

 1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου, Παντελή Χριστάκη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 203120 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε επειδή «στο 77΄ λεπτό του αγώνα αντάλλαξε γροθιές με τον ποδοσφαιριστή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής, Παναγή Μάριο Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 43118»
 2. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής, Παναγή Μάριου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 43118 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε επειδή «στο 77΄ λεπτό του αγώνα αντάλλαξε γροθιές με τον ποδοσφαιριστή του Σωματείου Παντελή Χριστάκη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 203120»

 Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψιν την προφορική απολογία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής, Παναγή Μάριου αποφάσισε να τιμωρήσει

 1. Τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου, Παντελή Χριστάκη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 203120 με 25 Ευρώ πρόστιμο.
 2. Τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής, Παναγή Μάριου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 43118 25 Ευρώ πρόστιμο.

Θέμα 13ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

16η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (24/02/2018)

ΘΟΙ Πισσουρίου – Χρ. Μηνά Κορφής

 

Υποβολή ένστασης του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής κατά του κύρους του πιο πάνω αγώνα και την κατακύρωση με σκορ 3-0 υπέρ του για το λόγο ότι «ο Ποδοσφαιριστής του Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου, Δημητρίου Αλέξανδρος με Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 216811, ο οποίος στο φύλλο αγώνος αναγράφεται με τον αριθμό φανέλας 13, δεν βρισκόταν στο γήπεδο και στην θέση του αγωνιζόταν με τον πιο πάνω αριθμό φανέλας ο Ποδοσφαιριστής Κυριάκος (Κούλης) ο οποίος ήταν παράνομος και δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος».

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώσιν για όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασε το Σωματείο Χρ. Μηνά Κορφής, αλλά πρωτίστως αφού έλαβε γνώση για την γραπτή παραδοχή και απολογία εκ μέρους του Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου που δήλωσε ότι στον αγώνα όντως συμμετείχε αντικανονικά ποδοσφαιριστής που δεν αναγραφόταν στο φύλλο αγώνος αντί του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Αλέξανδρου με Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 216811,  ομόφωνα αποφάσισε όπως κάνει αποδεκτή την ένσταση και να κατακυρώσει τον αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής. Επίσης αποφάσισε την επιστροφή του παράβολου των €200 στο Σωματείο Χρ. Μηνά Κορφής και την επιβολή προστίμου €200 στο Σωματείο ΘΟΙ Πισσουρίου {Κεφάλαιο XIII, Άρθρο 22, σελίδα 58 της Ενιαίας Προκήρυξης 2016-2017}. 

 

Θέμα 14ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

17η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (01/03/2018)

Κυριάκος Μάτσης Κολοσσίου – ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Κ. Ζάρνα

Κατά του Σωματείου ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «καθυστέρησε 20΄ λεπτά να παραδώσει το φύλλο αγώνος στον διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα».

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την αυστηρή επίπληξη του Σωματείου ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα.

 

Θέμα 15ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

17η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (01/03/2018)

Κυριάκος Μάτσης Κολοσσίου – ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα

 

Υποβολή ένστασης του Σωματείου Κυριάκος Μάτσης Κολοσσίου κατά του κύρους του πιο πάνω αγώνα και την κατακύρωση με σκορ 3-0 υπέρ του για το λόγο ότι «ο Ποδοσφαιριστής του Σωματείου ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα, Κλεάνθους Ανδρέας με Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 40798, ο οποίος στο φύλλο αγώνος αναγράφεται με τον αριθμό φανέλας 77, αγωνίστηκε παράνομα και αντικανονικά καθώς το δελτίο υγείας του είναι ληγμένο».

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση όλων των γεγονότων, των γραπτών απολογιών και των θέσεων και των 2 Σωματείων και όλων των τεκμηρίων που κατατέθηκαν ενώπιον της, αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της εκδίκασης της  υπόθεσης μέχρι την τελική γραπτή απόφαση του ΚΟΑ προς την Ομοσπονδία ΠΑΑΟΚ.

 

Θέμα 16ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

19η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας Β΄ Όμιλος ΠΑΑΟΚ 2017-18 (02/03/2018)

FC International LimassolΛένας Λεμεσού

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Χ. Θεοδώρου

Κατά του Σωματείου FC International Limassol επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος «σε 2 περιπτώσεις στο 2ον ημίχρονο οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έριχναν μπουκάλες με νερό στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας»

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της γραπτής απολογίας του Σωματείου FC International Limassol, ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Σωματείου με 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

Θέμα 17ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

16η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (24/02/2018)

Χρ. Μηνά Κορφής – Απόλλων Αγριδιών

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Χ. Εφραίμ

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Απόλλων Αγριδιών, Στυλιανού Στέλιου  Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 37654 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε επειδή «στο 45΄ λεπτό του αγώνα είπε σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή «γ..ω την μάνα σου»

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Απόλλων Αγριδιών, Στυλιανού Στέλιου  Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 37654  με επιπρόσθετη τιμωρία 2 αγωνιστικών πέραν της ποινής του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Θέμα 18ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

18η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (11/03/2018)

Αργοναύτες Ερήμης – Κυριάκος Μάτσης Κολοσσίου

 

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα κ. Χ. Εφραίμ

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Αργοναύτες Ερήμης, Γρηγορίου Κωνσταντίνου  Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 47444 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, επειδή «μετά την λήξη του αγώνα επιτέθηκε στον Α΄ Βοηθό διαιτητή Α. Βίκτωρος, αρπάζοντας τον βίαια  από το χέρι και του είπε   «γ..ω την μάνα σου, μ………ε». Μετά ήρθαν από την ομάδα παράγοντες και ποδοσφαιριστές και τον απομάκρυναν. Επίσης στο τέλος ήρθαν στα αποδυτήρια των διαιτητών παράγοντες της ομάδας Αργοναύτες Ερήμης και απολογήθηκαν»

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώση της γραπτής απολογίας του Σωματείου Αργοναύτες Ερήμης, ομόφωνα αποφάσισε την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου, Γρηγορίου Κωνσταντίνου  Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 47444 με αποκλεισμό 4 αγωνιστικών απ’ όλους τους αθλητικούς χώρους υπό οποιαδήποτε ιδιότητα.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

 

Βάκης Ερωτοκρίτου                     

Πρόεδρος