Αποφάσεις Δικαστικής

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 15/01/2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

15.1.2015

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου                         Πρόεδρος

Κωστάκης Κοκκινής                        Μέλος

Άκης Καλογήρου                              Μέλος

 

ΘΕΜΑ 1ον

Καταγγελία του Διαιτητή Α. Δημητριάδη κατά του Προπονητή της ομάδας του Κυριάκου Μάτση Συν. Κολοσσίου κ. Κτωρή Σώτου, γιατί μετά το τέλος του αγώνα επιτέθηκε φραστικά και κινήθηκε προς το μέρος του Διαιτητή με απειλητικές διαθέσεις, γιατί  κράτησε μόνο 4 λεπτά καθυστέρηση. Επίσης καταγγέλλει τον αρχηγό της ιδίας ομάδας Ζαντή Πιερή ΚΟΠ 202439 ο οποίος  αποκάλεσε τον Διαιτητή «Καραγκιόζη».

Παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Κυριάκου Μάτση Συν. Κολοσσίου κ. Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος παραδέχθηκε τα όσα ο Διαιτητής αναφέρει στο φύλλο αγώνος και ζήτησε την επιείκεια της Δικαστικής Επιτροπής.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν ενώπιον της και το ότι το ποινικό Μητρώο και των δύο κατηγορουμένων ήταν λευκό, ομόφωνα τιμώρησε:

  1. Τον Προπονητή κ. Κτωρή Σώτου με 1 αγωνιστική και 50 Ευρώ πρόστιμο.
  2. Τον Ποδοσφαιριστή Ζαντή Πιερή ΚΟΠ 202439 με 1 αγωνιστική.

 

ΘΕΜΑ 2ον

Αποβολή του ποδοσφαιριστή της Ε.Ν. Λάνιας Γιάννη Θεοδώρου ΚΟΠ 201385  με 2η Κίτρινη κάρτα γιατί κατέβασε  τη μπάλα με το χέρι.  Στη συνέχεια ύβρισε τον Διαιτητή.

Παρευρέθηκε ο Δικηγόρος του Ποδοσφαιριστή καθώς επίσης και ο ίδιος ο Ποδοσφαιριστής. Ο Δικηγόρος παραδέχθηκε την κατηγορία και ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που παρεκτρέπεται ο Ποδοσφαιριστής και ζήτησε την επιείκεια  της Δ. Ε. Ανέφερε δε ότι είναι άνεργος. Ο Ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε ότι δεν θα  επαναλάβει το παράπτωμα.

Απόφαση:

Η Δ.Ε. ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη την απολογία και την παρουσία των ενώπιον της, τιμώρησε τον Ποδοσφαιριστή Γιάννη Θεοδώρου ΚΟΠ 201385  με 1 αγωνιστική πέραν του αυτομάτου.

 

ΘΕΜΑ 3ον

Κατακύρωσε τους πιο κάτω αγώνες με 3-0 λόγω μη προσέλευσης των ομάδων να αγωνισθούν:

  1. Σ&Π Ζακακίου – ΠΑΟΚ Λεμεσού (1η Αγωνιστική)
  2. Χρ. Μηνά Κορφής  – Ανόρθωση Πολεμιδιών (7η Αγωνιστική)
  3. ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – Τσαγγάρης Πελενδρίου (10η Αγωνιστική)
  4. Ανόρθωση Μουτταγιάκας  – ΑΕΚ Καθολικής (Προημιτελικά Κυπέλλου)

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος