Αποφάσεις Δικαστικής

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 16/12/2014

Συνεδρίαση Δικαστικής Επιτροπής   

16.12.2014

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:

Βάκης Ερωτοκρίτου                                     Πρόεδρος

Κυριάκος Τσολάκκης                                   Αντιπρόεδρος

Στέλιος Χαραλάμπους                                 Γραμματέας

Χρυσόστομος Γιεμέττας                              Μέλος

Κωστάκης Κοκκινής                                     Μέλος

Άκης Καλογήρου                                           Μέλος

 

Θέμα  1ον 

Μη διεξαχθείς αγώνας Π & Σ Ζακακίου – ΠΑΟ Προσφύγων (Εξ αναβολής) από τον Διαιτητή Κ. Ζάρνα  λόγω του ότι μέρος της στολής των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων είχαν το ίδιο χρώμα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού άκουσε όσα είχαν λεχθεί από τους  μάρτυρες της υπόθεσης ομόφωνα αποφασίζει ότι:

«Ο αγώνας Σ&Π Ζακακίου και ΠΑΟ Προσφύγων ο οποίος δεν διεξήχθη στις 06/12/2014, θα πρέπει να επαναληφθεί. Η Δικαστική Επιτροπή αποδέχθηκε την θέση του ΠΑΟ Προσφύγων ότι έκανε προσπάθειες για αλλαγή  των καλτσών τους, αφού στην  απόδειξη αγοράς από αθλητικό κατάστημα στο My Mall, που κατέθεσε και παρουσίασε στην Δικαστική Επιτροπή, ως χρόνος πώλησης των καλτσών αναγράφεται η ώρα  2+50μμ. Ο αγώνας ήταν ορισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο του Ζακακίου στις 2+30μμ.

Είναι φανερό ότι οι Διαιτητές έλαβαν γνώση για την πρόθεση της ομάδας του ΠΑΟ Προσφύγων, για να αγοράσει και να φέρει νέες κάλτσες με άλλο χρωματισμό για να μην συμπίπτουν τα χρώματα με την αντίπαλη ομάδα αλλά οι ίδιοι (οι Διαιτητές), δυστυχώς δεν επέδειξαν την ανάλογη ανοχή να παραχωρήσουν παράταση 20 με 25 λεπτά για να ξεκινήσει ο αγώνας.

Η θέση και των δύο Σωματείων με κοινή τους επιστολή που ζητούσαν επανάληψη του αγώνα βοήθησε στο περιεχόμενο της παρούσας απόφασης.»

 

Θέμα 2ον

Αποβολή του ποδοσφαιριστή του Κ&Ε Τραχωνίου Παναγιώτη Συμεού ΚΟΠ 38824, γιατί ύβρισε χυδαία αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα  τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Συμεού ΚΟΠ 38824  με μία αγωνιστική πέραν του αυτομάτου.

 

Θέμα 3ον 

Καταγγελία του Διαιτητή του Αγώνα Πρωταθλήματος Κ&Ε Τραχωνίου Β΄ – Ανόρθωσης Πολεμιδιών κατά του ποδοσφαιριστή του  Σωματείου Ανόρθωσης Πολεμιδιών, Κλεάνθη Καραμανίδη ΚΟΠ 1911 γιατί αποκάλεσε τους Διαιτητές  ανίκανους.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή Κλεάνθη Καραμανίδη ΚΟΠ 1911 με 2 αγωνιστικές και 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

Θέμα 4ον 

Μη προσέλευση της ομάδας της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου να αγωνισθεί στη προκριματική φάση του Κυπέλλου με την ομάδα της ΑΕΝ Συν. Κολοσσίου.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή μηδένισε την ομάδα ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και κατακύρωσε τον αγώνα με 3-0 υπέρ της αντιπάλου ομάδας.

 

Θέμα 5ον 

Αποχώρηση της ομάδας του Βυζαντινός Λεμεσού από το Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τον μηδενισμό της ομάδας Βυζαντινός Λεμεσού από όλους τους αγώνες που διεξήχθησαν και όσους ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν με σκορ 3-0,  σύμφωνα με το Άρθρο 11  της Προκήρυξης.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος