Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 20/02/2017

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής

Συνεδρία Δευτέρα 20/02/2017 Ώρα 18:00μμ.

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου             Πρόεδρος

Στέλιος Χαραλάμπους         Γραμματέας

Χρυσόστομος Γεμέττας       Μέλος

Άκης Καλογήρου                  Μέλος

 

Θέμα 1ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

15η Αγωνιστική Α΄ Όμιλος

Τρίτη 31/01/2017

ΑΕΚ Πολεμιδιών – Ανόρθωση Μουτταγιάκας

Καταγγελία από τον Διαιτητή του Αγώνα Αντρέα Δημητριάδη

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕΚ Πολεμιδιών, Αντωνίου Δημήτρη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 210605 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, μόλις αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) «έπτυσε προς το μέρος του Διαιτητή με αποτέλεσμα να τον βρει στο πόδι. Όταν βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο καθυστέρησε να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια της ομάδας του και άρχισε να φωνάζει και να τον βρίζει λέγοντας του «δεν θα κάνει ότι θέλει ο υιός της π……ς».

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕΚ Πολεμιδιών, Ορθοδόξου Γρηγόρη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 35218 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, «στο τέλος του αγώνα ήρθε στα αποδυτήρια των Διαιτητών θέλοντας να μάθει τα ονόματα τους. Προτού φύγει από τα αποδυτήρια απείλησε τον διαιτητή του αγώνα λέγοντας του «ότι θα τον βγάλει στα ράδια… και θα ακούσει το όνομα του στα ράδια.»

Απόφαση:

Ομόφωνα η Δικαστική αποφάσισε

Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕΚ Πολεμιδιών, Αντωνίου Δημήτρη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 210605 με 2 αγωνιστικές πέραν του αυτομάτου και 50 Ευρώ πρόστιμο.

Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕΚ Πολεμιδιών, Ορθοδόξου Γρηγόρη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 35218 με αυστηρά επίπληξη.

 

Θέμα 2ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

16η Αγωνιστική Α΄ Όμιλος

Σάββατο 04/02/2017

Ανόρθωση Μουτταγιάκας – ΠΑΕ Λόφου

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

το Σωματείο ΠΑΕ Λόφου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, για τον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, ενώ ξεκίνησε τον αγώνα με 7 (επτά) ποδοσφαιριστές, παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μόνον με 6 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού και αγώνας διακόπηκε στο 1΄ ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Την τύχη του πιο πάνω μη διεξαχθέντος αγώνα Πρωταθλήματος.

Απόφαση:

Ομόφωνα η Δικαστική αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπερ του αντίπαλου Σωματείου Ανόρθωσης Μουτταγιάκας με σκορ 3-0. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ Κεφάλαιο VI, Άρθρο 7 σελ. 22).

 

Θέμα 3ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

14η Αγωνιστική Β΄ Όμιλος

Κυριακή 12/02/2017

Απόλλων Αγριδιών – ΠΑΟ Προσφύγων

Καταγγελία από τον Διαιτητή του Αγώνα Νικόλα Λοϊζίδη

Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Απόλλων Αγριδιών, Κούρτελλου Αχιλλέα Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 42238 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα διότι στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος από αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Απόφαση:

Ομόφωνα η Δικαστική αποφάσισε όπως παραμείνει μόνον η ποινή των 2 αγωνιστικών του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Θέμα 4ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

17η Αγωνιστική Α΄ Όμιλος

Σάββατο 11/02/2017

ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου – Χρ. Μηνά Κορφής

Καταγγελία από τον Διαιτητή του Αγώνα Ιωάννου Κωνσταντίνο

Κατά του Ποδοσφαιριστή και Αρχηγού της ομάδας του Σωματείου ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου, Κοκκινή Αστέριο Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 35882 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, μετά την λήξη του αγώνα «κινήθηκε απειλητικά προς τον Διαιτητή απειλώντας τον και χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως αχάπαρε, ήρθες για να μας κάψεις»

Κατά του Σωματείου ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, μετά την λήξη του αγώνα, «κάποιος μπήκε στα αποδυτήρια των Διαιτητών απαιτώντας να μην γραφτεί στο φύλλο αγώνος η κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας (Κοκκινή Αστέριο Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 35882) και απείλησε ότι αν γραφόταν θα σκότωνε το Διαιτητή όπου κι αν τον έβρισκε στην Λεμεσό. Όταν ο Διαιτητής του ζήτησε να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια αυτός το έπραξε»

Απόφαση:

Ομόφωνα η Δικαστική, αφού έλαβε υπόψιν την απολογητική επιστολή του Σωματείου ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου, αποφάσισε

Την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή και Αρχηγού της ομάδας του Σωματείου ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου, Κοκκινή Αστέριου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 35882 με 1 αγωνιστική πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού.

Η Δικαστική Επιτροπή λόγο μη επαρκούς μαρτυρίας και αόριστης έκθεσης των γεγονότων από τον Διαιτητή του αγώνα ομόφωνα απέρριψε την υπόθεση.

 

Θέμα 5ον:

Αγώνας Β΄ Προκριματικής Φάσης Κυπέλλου ΠΑΑΟΚ 2016-17

Τετάρτη 15/02/2017 Ώρα 7+45μμ

Αργοναύτες Ερήμης – Ανόρθωση Μουτταγιάκας

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

Το Σωματείο Αργοναύτες Ερήμης επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στον πιο πάνω αγώνα Κυπέλλου, «ο αγώνας δεν διεξήχθη για τον λόγο ότι δεν υπήρχε  νοσηλευτής στο γήπεδο. Ο Διαιτητής έδωσε την απαραίτητη προθεσμία αλλά δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί νοσηλευτής και να έρθει στο γήπεδο».

Την τύχη του πιο πάνω μη διεξαχθέντος αγώνα Κυπέλλου.

Απόφαση:

Με βάση την Εγκύκλιο ΚΟΠ Αρ. 38/2015-2016 ημερομηνίας 03/02/2016 και των Προνοιών που διέπουν την Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, (Κεφάλαιο VII Στάδια & Διοργάνωση, Άρθρο 24.8 σελ.28) κατακύρωσε τον αγώνα με 3-0 υπέρ του Σωματείου Ανόρθωση Μουτταγιάκας.

 

Τέλος Συνεδρίασης.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος