Αποφάσεις Δικαστικής

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 24/10/2016

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής – Συνεδρίας 24/10/2016

 

Παρόντες:

Βάκης Ερωτοκρίτου             Πρόεδρος

Στέλιος Χαραλάμπους         Γραμματέας

Χρυσόστομος Γεμέττας       Μέλος

Άκης Καλογήρου                   Μέλος

 

Θέμα 1ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

1η Αγωνιστική Α΄ Όμιλος

Τρίτη 04/10/2016

ΠΑΕ Λόφου – ΣΕΚ ΑΓ. Αθανασίου

Παραπομπή στην Δικαστική από το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ κατά του Σωματείου ΠΑΕ Λόφου επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, για τον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος απέστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία με την οποία γνωστοποιούσε ότι αδυνατούσε να αγωνιστεί επειδή οι ποδοσφαιριστές του δεν είχαν σε ισχύ δελτία υγείας ΚΟΑ.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ της ομάδας ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου.

 

Θέμα 2ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

1η Αγωνιστική Α΄ Όμιλος

Σάββατο 01/10/2016

ΘΟΙ Πύργου– Χρ. Μηνά Κορφής

Καταγγελία από τον Διαιτητή του Αγώνα Π. Καρατζιή

  1. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου, Λάμπρου Νικόλαου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 204643 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί μετά την λήξη του αγώνα κινήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου απειλητικά προς τον πάγκο των φιλοξενουμένων δημιουργώντας σύρραξη και ένταση, έσπρωξε τον αντίπαλο Προπονητή, ύβρισε και απείλησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (Αντώνη Αντωνίου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 26977 Χρ. Μηνά Κορφής) λέγοντας επί λέξη «Γ..ω την μάνα σου και θα τα πούμε έξω». Ακολούθως κτύπησε με το παπούτσι του (με τις τάππες) τον ίδιο Ποδοσφαιριστή.
  2. Κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής, Αντωνίου Αντώνη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 26977 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί μετά την λήξη του αγώνα ανταπέδωσε το κτύπημα ως αυτοάμυνα σε αντίπαλο Ποδοσφαιριστή (Λάμπρου Νικόλαος Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 204643) ο οποίος προηγούμενος αφού αρχικά τον ύβρισε και τον απείλησε, ακολούθως τον κτύπησε με το παπούτσι του (με τις τάππες).

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε

  1. Τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΘΟΙ Πύργου, Λάμπρο Νικόλαου Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 204643 με 4 αγωνιστικές πέραν του αυτομάτου αποκλεισμού.
  2. Τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής,  Αντωνίου Αντώνη Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 26977 μόνον με τις 2 αγωνιστικές  του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Θέμα 3ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

2η Αγωνιστική Α΄ Όμιλος

Σάββατο 08/10/2016

ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου – Κ&Ε Τραχωνίου

Καταγγελία από τον Διαιτητή του αγώνα Steve O’ Neill κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Κ&Ε Τραχωνίου, Ηράκλη Σιδερά Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 30734 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί χρησιμοποίησε υπερβολική δύναμη σε φάση του αγώνα κατά αντίπαλου ποδοσφαιριστή.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου Κ&Ε Τραχωνίου, Ηράκλη Σιδερά Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 30734 μόνον με τις 2 αγωνιστικές του αυτομάτου αποκλεισμού.

 

Θέμα 4ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

4η Αγωνιστική Α΄ Όμιλος

Σάββατο 22/10/2016

ΑΕΝ Άλασσας – ΑΤΕ-ΠΕΚ Αγ. Μάμα

Καταγγελία από τον Διαιτητή του αγώνα Α. Κουλουντή κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕΝ Άλασσας, Αλέξη Χαραλάμπους Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 29099 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, επέδειξε απρεπή συμπεριφορά προς τον Διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΕΝ Άλασσας, Αλέξη Χαραλάμπους Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 29099 με 2 αγωνιστικές.

 

Θέμα 5ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2016-17

3η Αγωνιστική Β΄ Όμιλος

Σάββατο 22/10/2016

ΕΝ Αγ. Τύχωνα – Αργοναύτες Ερήμης

Καταγγελία από τον Διαιτητή του αγώνα Κ. Νικολάου κατά του Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΕΝ Αγ. Τύχωνα, Μάριου Ιορδάνους Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 43164 επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ στον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος, ύβρισε και έσπρωξε τον Διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον Ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΕΝ Αγ. Τύχωνα, Μάριο Ιορδάνους Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 43164 με 3 αγωνιστικές.

 

Τέλος Συνεδρίασης.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος