Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 27/10/2014

Συνεδρίαση Δικαστικής Επιτροπής

24.10.2014

 

Παρόντες:

Βάκης  Ερωτοκρίτου                        Πρόεδρος

Κυριάκος Τσολάκης                         Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Γεμέττας                   Μέλος

 

ΘΕΜΑ 1ον

Αποβολή του ποδοσφαιριστή του Σωματείου ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου Ευθύμιου Παναγιώτου ΚΟΠ 38338, από τον Διαιτητή Α. Κουλουντή γιατί στέρησε  καθαρή επίτευξη τέρματος καθώς επίσης και του προπονητή του ιδίου Σωματείου Ανδρέα Χατζημιτσή γιατί τον ύβρισε.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή με 25 Ευρώ, πέραν των δύο του αυτομάτου, τον δε προπονητή με 50 Ευρώ πρόστιμο  και μιαν αγωνιστική πέραν των δυο του αυτομάτου.

 

ΘΕΜΑ 2ον

Αποβολή του τερματοφύλακα του Σωματείου ΑΕΚ Καθολικής, Κάρη Χρυσοβαλάντη ΚΟΠ 201397, από τον Διαιτητή Π. Θεοδώρου, γιατί απέκρουσε με το χέρι έξω από την επανορθωτική (Καθαρή επίτευξης τέρματος).

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή με 50 Ευρώ, πέραν των δύο του αυτομάτου.

 

ΘΕΜΑ 3ον

Καταγγελία του Διαιτητή κατά του Παράγοντα του Σωματείου Τσαγγάρη Πελενδρίου  Κώστα Παρμαξή γιατί στο τέλος του αγώνα ύβρισε τον Διαιτητή καθώς επίσης και τους ποδοσφαιριστές του ιδίου Σωματείου Ζωρζή Μάριο ΚΟΠ 38924 και Μαρίνου Σπύρο ΚΟΠ 45357 γιατί τον ύβρισαν.

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα τιμώρησε τους δύο ποδοσφαιριστές με μία αγωνιστική και 25 Ευρώ πρόστιμο, τον δε προπονητή με μίαν αγωνιστική και 50 Ευρώ πρόστιμο.

 

ΘΕΜΑ 4ον

Καταγγελία του Διαιτητή του αγώνα ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου – Τσαγγάρης Πελενδρίου, καθ ότι όταν έγινε η αντικατάσταση του Ποδοσφαιριστή του Τσαγγάρη Πελενδριού με αριθμό φανέλας αρ. 32 με τον Ποδοσφαιριστή με αριθμό φανέλας 29, στο φύλλο αγώνος δεν ήταν αναγραμμένος ο αρ. 29. Η Δ.Ε ομόφωνα παρέπεμψε το θέμα στην επόμενη συνεδρία και να κληθεί ο Διαιτητής, ο Βοηθός και το Σωματείο Τσαγγάρης Πελενδρίου.

 

Για την Δικαστική Επιτροπή

Βάκης  Ερωτοκρίτου

Πρόεδρος