Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΕιδήσεις

Βαρύ Πένθος γιά το ΘΟΙ Πισσουρίου – 22χρονος ποδοσφαιριστής έχασε την ζωή του

Ανδρέας Αδάμου

Έχασε τη «μάχη» για τη ζωή ο 22χρονος (11/12/1996) Ανδρέας Αδάμου από το Πισσούρι,  ο οποίος στις 24 Ιουνίου του 2018 είχε εμπλακεί σε τροχαίο στην περιοχή της Επισκοπής, σε έδαφος που εμπίπτει στις Βρετανικές Βάσεις, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ο άτυχος νεαρός είχε υποστεί, συνεπεία του τροχαίου, κρανίο-εγκεφαλική κάκωση και πολύ-τραυματισμό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ στη Λεμεσό για αποκατάσταση.

Στις 11 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε ξανά στο Νοσοκομείο Λευκωσίας για επέμβαση η οποία έγινε την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 12 Φεβρουαρίου. Νοσηλευόταν στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου, όπου απεβίωσε τα ξημερώματα της 14ης Φεβρουαρίου.

Ο άτυχος νεαρός ήταν βασικό στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΘΟΙ Πισσουρίου και άρχισε την ποδοσφαιρική του δραστηριότητα από την ακαδημία του Σωματείου “Δικέφαλος Πισσουρίου”.

Αγωνιζόταν με δύναμη και πάθος για την ομάδα του, αλλά πάντοτε με ήθος και σεβόταν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Ήταν από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας του ΘΟΙ και σχεδόν πάντοτε αγωνιζόταν με την φανέλα με τον αριθμό 2 στην πλάτη. Φανέλα την οποία θα εναποθέσουν στο φέρετρο οι συμποδοσφαιριστές του.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει αύριο Σάββατο 16/02/2019 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πισσούρι.

Αντί στεφάνων θα γίνουν εισφόρες για την οικογένεια του Αντρέα.

Ο Ανδρέας (καθήμενος 3ος από τα αριστερά με την μπάλα) με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας ΘΟΙ Πισσουρίου.

Ο Ανδρέας  (πρώτη σειρά στην μέση με την μπάλα) σε αγώνα για τα 60χρονα του Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΠΑΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο και την μεγάλη απώλεια προς την οικογένεια του Ανδρέα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου