Διαγραφή ΑΕΚ Πολεμιδιών από το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Β΄ Όμιλος

Διαγραφή ΑΕΚ Πολεμιδιών από το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Β΄ Όμιλος

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική το Σωματείο ΑΕΚ  Πολεμιδιών επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, στους 3 (τρεις) πιο πάνω αγώνες Πρωταθλήματος πληροφόρησε γραπτώς την Ομοσπονδία πριν την έναρξη των αγώνων και γνωστοποίησε ότι αδυνατούσε να αγωνιστεί επειδή δεν συγκροτούσε εντεκάδα λόγω αρκετών τραυματισμών ποδοσφαιριστών.

ΑΕΚ Πολεμιδιών – Λένας Λεμεσού (13η Αγωνιστική)

Λένας Λεμεσού – ΑΕΚ Πολεμιδιών (8η Αγωνιστική)

Ανόρθωσις Μουτταγιάκας – ΑΕΚ Πολεμιδιών (2η Αγωνιστική)

 

Επειδή το Σωματείο δεν έλαβε μέρος σε (3) τρεις συνολικά αγώνες θεωρείται, με βάση την Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ (Κεφάλαιο VI, Άρθρο 9, 11, 12 σελ. 22-23) ότι αποχώρησε από το Πρωτάθλημα.

Γι΄ αυτό τον λόγο η Ομοσπονδία θα παραπέμψει το Σωματείο ΑΕΚ Πολεμιδιών στην Δικαστική για την επικύρωση της διαγραφής του από το Πρωτάθλημα και τον μηδενισμό όλων των αγώνων που έχει ήδη δώσει, ως επίσης και σε όσους ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, με σκορ 3-0 σε βάρος του.

Ως εκ τούτου στους εναπομείναντες αγώνες της ομάδας ΑΕΚ Πολεμιδιών οι αντίπαλες ομάδες ΔΕΝ χρειάζεται πλέον να παρουσιάζονται στο γήπεδο και όλοι οι αγώνες θα κατακυρώνονται με σκορ 0-3 υπέρ των αντίπαλων ομάδων.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου