Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΕιδήσειςΕκδηλώσεις

Κοπή Βασιλόπιτας ΠΑΑΟΚ 2019

Κοπή Βασιλόπιτας ΠΑΑΟΚ 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΣΕΚ Λεμεσού στην παρουσία του Αντιπροέδρου της Δικαστικής Επιτροπής ΠΑΑΟΚ κ. Κυριάκου Τσολάκη, του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΑΑΟΚ κ. Παναγιώτη Καρατζιή, του κ. Δημήτρη Σταύρου, του Δ.Σ της Ομοσπονδίας ΠΑΑΟΚ και των Παραγόντων όλων των Σωματείων Μελών της Ομοσπονδίας ΠΑΑΟΚ.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Γαβριήλ ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και όπως το 2019 να είναι έτος που θα χαρίσει χαρά και υγεία, σε κάθε έναν ξεχωριστά και ευόδωση των στόχων που θέτει ο αθλητικός κόσμος.

 

 

 

 

 

 

 

Στην συνέχεια ο κ. Δημήτρης Σταύρου αφού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την πρόσκληση, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την 3η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών και η Ομοσπονδία ΠΑΑΟΚ, η οποία θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου εις μνήμην  του Παναγιώτη Πουλλή και πρόωρα αποθανόντων Μελών και Φίλων του Συνδέσμου Διαιτητών ΠΑΑΟΚ.

 

 

 

 

 

 

 

Την βασιλόπιτα έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ανδρέας Γαβριήλ και ο Αντιπρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής ΠΑΑΟΚ κ. Κυριάκος Τσολάκη.

 

 

 

 

 

 

 

Το τυχερό Σωματείο της βραδιάς που βρήκε το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας και κέρδισε το ποσόν των €100 ήταν το Σωματείο Σωκράτης & Πανίκος Ζακακίου. Το χρηματικό βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόσωπος του Σωματείου κ. Δημήτρης Κρασιάς.

 

 

 

 

 

 

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πέραν του τυχερού φλουριού της Βασιλόπιτας υπήρχε και χρηματικό βραβείο για όλους τους παρευρισκόμενους. Το τυχερό φλουρί βρήκε ο κ. Δήμος Ξενοφώντος αντιπρόσωπος του Σωματείου Αργοναύτες Ερήμης.

 

 

 

 

 

 

 

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ο Ταμίας της Ομοσπονδίας ΠΑΑΟΚ κ. Δημήτρης Χρίστου παρέδωσε τις χορηγίες του ΚΟΑ και της ΣΤΟΚ σε όλα τα Σωματεία.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε δεξίωση από την Ομοσπονδία.

Φωτογραφίες Εκδήλωσης