Ειδήσεις

“Μάχες” για τον τίτλο και την πεντάδα – Το πρόγραμμα των τελευταίων δύο αγωνιστικών

Άκρως συναρπαστικό έγινε το πρωτάθλημα της ΠΑΑΟΚ by COPYBET, αφού στις δύο αγωνιστικές που απομένουν τρεις ομάδες η καθεμιά με τις δικές της πιθανότητες διεκδικεί το τρόπαιο του πρωταθλήματος, ενώ άλλες τρεις ομάδες διεκδικούν τις δυο θέσεις που απομένουν για το πρωτάθλημα Ένταξης της ΣΤΟΚ.

Η 5η αγωνιστική των πλέι-οφ ξεκίνησε την Τετάρτη(15/4) όπου ο ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς ως τυπικά φιλοξενούμενος νίκησε με 4-1 την ΑΤΕ ΠΕΚ και πέρασε στην 3η θέση με 12 βαθμούς ένα μακριά από την κορυφή. Αντίθετα η ΑΤΕ ΠΕΚ παρέμεινε στους 9 βαθμούς και στην 5η θέση και στις δύο αγωνιστικές που απομένουν θα διεκδικήσει να πάρει βαθμούς για να μπει στην πεντάδα. Ο Διγενής Ύψωνα κατάφερε να ισοφαρίσει το ΘΟΙ Πύργου εκτός έδρας στα τελευταία λεπτά 1-1 και να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο του στην πεντάδα, αφού αυτή τη στιγμή είναι στους 6 βαθμούς και στην 6η θέση με δύο αγωνιστικές να απομένουν. Αντίθετα το ΘΟΙ Πύργου ανέβηκε στους 13 βαθμούς, είναι στην πρώτη θέση, έχει το πρωτάθλημα στα πόδια του, αφού με δύο νίκες το κατακτά. Υπερτερεί του Π&Σ Ζακακίου στην ισοβαθμία με τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μάζι με το ΘΟΙ Πύργου στην πρώτη θέση ισόβαθμός είναι και ο Π&Σ Ζακακίου ο οποίος στο ψεσινό(17/4) συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας με 3-4 της ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου και έφτασε τους 13 βαθμούς. Από την πλευρά της η ΣΕΚ θα ψάξει επίσης τους βαθμούς στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές για να μπει στην πεντάδα αφού παρέμεινε στους 9 βαθμούς.

Στο παιχνίδι των ουραγών την Τετάρτη(15/4) Λευτεριά και Αμαθούς Αγίου Τύχωνα έμειναν στο 1-1 με τους γηπεδούχους να φτάνουν στους 2 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης και 7ης αγωνιστικής:

6η αγωνιστική:

7η αγωνιστική: