Μη Διεξαγωγή Επαναληπτικού Αγώνα Κυπέλλου Επίλεκτης Κατηγορίας

Μη Διεξαγωγή Επαναληπτικού Αγώνα Κυπέλλου Επίλεκτης Κατηγορίας

Το Σωματείο Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών ενημέρωσε γραπτώς την Ομοσπονδία ότι αδυνατεί να εξεύρει νέο Στάδιο διεξαγωγής του Επαναληπτικού Αγώνα Κυπέλλου Επίλεκτης Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών – ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή 11/01/2019 και ώρα 7:30μμ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Πολεμιδιών (Δεν παραχωρήθηκε από τον Δήμο Πολεμιδιών λόγω επανασποράς).

Ως εκ τούτου ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί εξ’ υπαιτιότητας του Σωματείου Ανόρθωση Κ. Πολεμιδιών. Για την τύχη του ο αγώνας, καθώς και το Σωματείο θα παραπεμφθούν στην Δικαστική Επιτροπή ΠΑΑΟΚ για τα περαιτέρω.

Ενημερωτικά ο 1ος Αγώνας που διεξήχθει στις 10/12/2018 έχει κατακυρωθεί μετά από απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής με σκορ 3-0 υπέρ του Σωματείου ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου καθώς το Σωματείο Ανόρθωση Πολεμιδιών εκ παραδρομής, χρησιμοποίησε αντικανονικά ποδοσφαιριστή που δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος.

 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.