Ειδήσεις

Ο πρωταθλητής, οι ομάδες που θα αγωνιστούν για ένταξη και ο πρώτος σκόρερ της Επίλεκτης κατηγορίας(pics)

Ολοκληρώθηκε ψες(17/3) το πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας της ΠΑΑΟΚ και πλέον έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες.

Μετά το πέρας των 14 αγωνιστικών πρωταθλητής ανακηρύχθηκε η ομάδα του Παρθενώνα με 39 βαθμούς έχοντας 13 νίκες και μία ήττα, πετυχαίνοντας 47 γκολ, ενώ δέχθηκε 13. Η ομάδα του Παρθενώνα θα εκπροσωπήσει την ΠΑΑΟΚ στους αγώνες ένταξης της ΣΤΟΚ, μαζί με τις ομάδες του Λένα Λεμεσού και της Αναγέννησης Γερμασόγειας οι οποίες κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση ισοβαθμώντας στους 27 βαθμούς.

Η ομάδα του Διγενή Ύψωνα κατέλαβε την 4η θέση με 24 βαθμούς, στην 5η θέση η ομάδα του Κυριάκου Μάτση με 20 βαθμούς και στην 6η θέση η ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου με 13 βαθμούς. Στις δύο τελευταίες θέσεις της Επίλεκτης κατηγορίας τερμάτισαν οι ομάδες της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα και η Ανόρθωση Πολεμιδιών με 7 και 6 βαθμούς αντίστοιχα οι οποίες υποβιβάζονται στην Α΄κατηγορία.

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ανακηρύχθηκε ο Κυριάκου Χαράλαμπος του Λένα Λεμεσού με 19 γκολ, ενώ την πρώτη τριάδα των σκόρερ να συμπληρώνουν οι Salogub Vladislav με 15 γκολ της Αναγέννησης Γερμασόγειας και την τρίτη θέση των σκόρερ να μοιράζονται οι Shagerling Karl Isak επίσης της Αναγέννησης Γερμασόγειας και Μιχαήλ Αλέξανδρος του Κυριάκου Μάτση Κολοσσίου με 10 γκολ.

Στις φωτογραφίες οι τρεις πρώτες ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΑΟΚ στους αγώνες ένταξης της ΣΤΟΚ.