Ανακοινώσεις ΟμοσπονδίαςΕιδήσεις

Ο Πρόεδρος της ΠΑΑΟΚ στον Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου

Ο Πρόεδρος της ΠΑΑΟΚ στον Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου

 

Σε πολύ φιλικό κλίμα έγινε χθες Δευτέρα 18/06/2018 το απόγευμα στο οίκημα του Σωματείου Α&Ν Ονησιφόρου Κολοσσίου η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας ΠΑΑΟΚ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Γαβριήλ και το Μέλος του Δ.Σ. κ. Σωκράτη Σωκράτους με το Σωματείο Αντρέας & Νίκος Ονησιφόρου Κολοσσίου στην παρουσία του κ. Αντρέα Ονησιφόρου, εκ των ιδρυτών και ιστορικό στέλεχος του Σωματείου και αρκετών άλλων νεαρών παραγόντων.

 

 

Η συνάντηση είχε ως σκοπό να ενημερωθεί η Ομοσπονδία από πρώτο χέρι για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το Σωματείο και να ακούσει δια ζώσης τις σκέψεις και τους προβληματισμούς των παραγόντων του Σωματείου.

 

 

Από πλευράς του Σωματείου διαφάνηκε μέσα από τον διάλογο ότι αρκετοί νεαροί παράγοντες της Κοινότητας επέδειξαν έντονο ενδιαφέρον να αναλάβουν πλέον την τύχη του Ιστορικού Σωματείου και να το οδηγήσουν σε επιτυχίες.

 

Από πλευράς της Ομοσπονδίας ο Προέδρος κ. Ανδρέας Γαβριήλ αφού συνεχάρη τους νεαρούς παράγοντες για το ενδιαφέρον, τους διαβεβαίωσε ότι η Ομοσπονδία θα στηρίξει την νέα προσπάθεια των νεαρών παραγόντων του Ιστορικού Σωματείου.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης το Σωματείο δεξιώθηκε του 2 αξιωματούχους της Ομοσπονδίας.