Πρωταθλήτρια ΠΑΑΟΚ η ομάδα FC International Limassol

Πρωταθλήτρια ΠΑΑΟΚ η ομάδα FC International Limassol

Σε αγώνα κατάταξης για την Πρωταθλήτρια και την Δευτεραθλήτρια Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ που διεξήχθη το Σάββατο 24/03/2018 ανάμεσα στις Πρωταθλήτριες ομάδες Αθλητική Ένωση Τραχωνίου (Α΄ Όμιλος) – FC International Limassol (Β΄ Όμιλος) νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα FC International Limassol που επικράτησε στην παράταση (κανονικός αγώνας 0-0) με σκορ 1-0.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων.

Με γκολ του Κωνσταντίνου Κισσονέργη στο 103’ η ομάδα της FC International Limassol ήταν τελικά η νικήτρια του αγώνα με 1-0.

Η ομάδα της FC International Limassol που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της από την πρώτη κιόλας χρονιά της ίδρυσης της, θα εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία ΠΑΑΟΚ στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΣΤΟΚ που αρχίζει την Τετάρτη 18/4/2018.

Οι δύο ομάδες FC International Limassol και Αθλητική Ένωση Τραχωνίου θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΑΟΚ και στο Πρωτάθλημα Ένταξης Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Στο Πρωτάθλημα Ένταξης Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία και η ομάδα Λένας Λεμεσού η οποία σε αγώνα κατάταξης για την 3η και 4η  θέση που διεξήχθη το Σάββατο 24/03/2018 νίκησε την ομάδα ΘΟΙ Πύργου με 2-0.

 

Φωτογραφίες από τον αγώνα.