ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή της ΠΑΑΟΚ, που έγινε στις 26.1.2017 στο Ξενοδοχείο ΝΑΒΑΡΙΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, το μέλος του Κ.Ο.Α. κ. Στέλιος Στυλιανού, ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΣΕΚ κ. Σάββας Γεωργίου, τα Μέλη της Δικαστικής και της Επιτροπής Διαιτησίας της ΠΑΑΟΚ, καθώς επίσης και οι Πρόεδροι και Παράγοντες των Σωματείων Μελών της Ομοσπονδίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα, από το Δ.Σ. της ΠΑΑΟΚ, ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΣΕΚ, με την ευκαιρία της αφυπηρέτησης του, για την μεγάλη προσφορά τόσο του ιδίου αλλά και γενικά της ΣΕΚ.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ο κ. Γεωργίου, ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΑΟΚ, για την μεγάλη Τιμή που του έγινε και δήλωσε ότι η ΣΕΚ θα εξακολουθήσει να στηρίζει και να βοηθά, με κάθε τρόπο την ΠΑΑΟΚ, για να συνεχίσει να διαδραματίζει τον αξιόλογο και πολυδιάστατο ρόλο που επιτελεί, στα αθλητικά δρώμενα του τόπου γενικά.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λεμεσού, κόβοντας της Βασιλόπιττα μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΑΟΚ κ. Α. Γαβριήλ, συγχάρηκε το Δ.Σ. της ΠΑΑΟΚ για το αξιόλογο έργο που επιτελεί στην Πόλη και Επαρχία Λεμεσού και ευχήθηκε κάθε καλό και πρόοδο στην Ομοσπονδία αλλά και στα Σωματεία μέλη της.

Υποσχέθηκε πως θα υλοποίηση πλήρως, το προεκλογικό του πρόγραμμα, όσον αφορά την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρους άθλησης , τόσο μέσα στην Πόλη όσο και στις Συνοικίες, για να μπορούν οι νέοι μας, να αθλούνται και να περνούν ευχάριστα τις ελεύθερες τους ώρες, απομακρύνοντας τους από τους κινδύνους που τους απειλούν.

Το νόμισμα της Βασιλόπιτας το βρήκε το Σωματείο ΠΑΕ Λόφου, όπου πήρε δώρο από την Ομοσπονδία το ποσό των 200 Ευρώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.