ΣΤΟΚ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ( ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Λευκωσία, 9 Δεκεμβρίου 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΜΕΛΩΝ
Η Σ.Τ.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μετά την εξαγγελία από τον Υπουργό Υγείας των νέων απαγορευτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνιού και σε συνέχεια σημερινής συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δρ. Μαρίνος Κ. Τιμοθέου στα γραφεία της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Κούμα και τον Γεν. Διευθυντή κ. Ανθούλη Μυλωνά, η έναρξη των Πρωταθλημάτων τόσο της Επίλεκτης Κατηγορίας, όσον και των Ομοσπονδιών Μελών, συνεχίζει να βρίσκεται σε αναστολή μέχρι τις 31/12/2020.
Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, στην οποία έλαβαν μέρος και αντιπρόσωποι των Σωματείων της Επίλεκτης Κατηγορίας, ο Εκπρόσωπος τους στη Γ. Σ. της ΚΟΠ κ. Κίτσιος και ο εκπρόσωπος τους στο Δ.Σ. της ΚΟΠ κ. Μιχάλης Χριστοφή, θα αναμένουμε σχετικές οδηγίες από τη ΚΟΠ το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου, 2021 και σε περίπτωση που οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα γίνει προσπάθεια επανεκκίνησης του Πρωταθλήματος της Επίλεκτης Κατηγορίας, πιθανότατα το Σαββατοκυρίακο 16 και 17 Ιανουαρίου, 2021 για να δοθεί ευκαιρία κάποιας μίνι προετοιμασίας των Σωματείων.
Όσον αφορά τα Πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών Μελών, θα αποφασίσει τελεσίδικα και θα μας ενημερώσει σχετικά η ΚΟΠ επίσης αρχές του νέου χρόνου.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Σ.Τ.Ο.Κ