Χαιρετισμός Προέδρου ΠΑΑΟΚ

Αγαπητοί επισκέπτες,

Σας καλωσορίζω στην Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας ΠΑΑΟΚ.

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να ενημερώνει τα Σωματεία – Μέλη της, τους φίλους της και το κοινό για τη λειτουργία της και τις διάφορες δραστηριότητες της.

Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου γιατί κάποιες συγκυρίες διαδραμάτισαν το δικό τους ρόλο για να ηγούμαι της ΠΑΑΟΚ. Της Ομοσπονδίας μας που έγινε κομμάτι από τον ίδιο τον εαυτό μας.

Η ΠΑΑΟΚ, είχε και έχει στις τάξεις της παράγοντες που αγαπούν τον αθλητισμό στην ερασιτεχνική του μορφή και τον υπηρετούν με υποδειγματική ανιδιοτέλεια.

Πρόδρομος για τη σύσταση της Ομοσπονδίας μας, ήταν ο αείμνηστος Χρύσανθος Καλογήρου που πρόσφερε τα πάντα για να στεριώσει η ΠΑΑΟΚ, την οποία θεωρούσε ως μια μοναδική έπαλξη για τη Νεολαία. Για το πολυσχιδές έργο του, γίνεται ειδική αναφορά στο Λεύκωμα που θα εκδοθεί φέτος.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους από κάθε έπαλξη της Ομοσπονδίας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Κρατάμε γερά τη σκυτάλη που παραλάβαμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την καταξίωση σωματείων και αθλητών μας που είναι τα ολοζώντανα κύτταρα της Ομοσπονδίας μας. Η εμπέδωση των αρχών του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» στους αθλητές μας αλλά και στο φάσμα των σωματειακών μας παραγόντων, είναι πάγιος και διαχρονικός μας στόχος.

Τα 60 χρόνια που γιορτάζουμε φέτος, είναι ένας ιστορικός σταθμός αλλά και έναυσμα για νέους ευγενείς αγώνες στις επάλξεις του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ανδρέας Γαβριήλ
Πρόεδρος Π.Α.Α.Ο.Κ.