ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΝΟΥΡΟΣ ΑΠΑΙΣΙΑΣ

Θέμα 4ον:

Μη Διεξαχθέντας Αγώνας

Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ 2017-18

20η Αγωνιστική

ΘΟΙ Πισσουρίου – Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς

 

Το Δ.Σ. ΠΑΑΟΚ παραπέμπει στην Δικαστική

 

  1. Το Σωματείο Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς επειδή κατά παράβαση της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, για τον πιο πάνω αγώνα Πρωταθλήματος ενημέρωσε προφορικώς την Ομοσπονδία «ότι αδυνατούσε να αγωνιστεί λόγω πολλών απουσιών και τραυματισμών ποδοσφαιριστών του»
  2. Για την τύχη του πιο πάνω μη διεξαχθέντα αγώνα.

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3 -0 υπέρ του αντιπάλου Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου και την επιβολή €50 πρόστιμο στο Σωματείο Ευριπίδης Νούρος Απαισιάς. (Ενιαία Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ, Κεφάλαιο VI, Άρθρο 9, σελ. 22).

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΡΗΜΗΣ

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΧΡ. ΜΗΝΑ ΚΟΡΦΗΣ

Θέμα 13ον:

Αγώνας Πρωταθλήματος ΠΑΑΟΚ 2017-18

16η Αγωνιστική Α΄ Κατηγορία (24/02/2018)

ΘΟΙ Πισσουρίου – Χρ. Μηνά Κορφής

 

Υποβολή ένστασης του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής κατά του κύρους του πιο πάνω αγώνα και την κατακύρωση με σκορ 3-0 υπέρ του για το λόγο ότι «ο Ποδοσφαιριστής του Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου, Δημητρίου Αλέξανδρος με Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 216811, ο οποίος στο φύλλο αγώνος αναγράφεται με τον αριθμό φανέλας 13, δεν βρισκόταν στο γήπεδο και στην θέση του αγωνιζόταν με τον πιο πάνω αριθμό φανέλας ο Ποδοσφαιριστής Κυριάκος (Κούλης) ο οποίος ήταν παράνομος και δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος».

 

Απόφαση:

Η Δικαστική Επιτροπή αφού έλαβε γνώσιν για όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσίασε το Σωματείο Χρ. Μηνά Κορφής, αλλά πρωτίστως αφού έλαβε γνώση για την γραπτή παραδοχή και απολογία εκ μέρους του Σωματείου ΘΟΙ Πισσουρίου που δήλωσε ότι στον αγώνα όντως συμμετείχε αντικανονικά ποδοσφαιριστής που δεν αναγραφόταν στο φύλλο αγώνος αντί του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Αλέξανδρου με Αρ. Μητρώου ΚΟΠ 216811,  ομόφωνα αποφάσισε όπως κάνει αποδεκτή την ένσταση και να κατακυρώσει τον αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του Σωματείου Χρ. Μηνά Κορφής. Επίσης αποφάσισε την επιστροφή του παράβολου των €200 στο Σωματείο Χρ. Μηνά Κορφής και την επιβολή προστίμου €200 στο Σωματείο ΘΟΙ Πισσουρίου {Κεφάλαιο XIII, Άρθρο 22, σελίδα 58 της Ενιαίας Προκήρυξης 2016-2017}. 

 

Αποφάσεις Δικαστικής Επιτροπής 15/03/2018

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΑΤΕ-ΠΕΚ ΑΓ. ΜΑΜΑ

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΡΗΜΗΣ

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΤΣΗΣ

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΕΥΡ. ΝΟΥΡΟΣ ΑΠΑΙΣΙΑΣ

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΠΑΕ ΛΟΦΟΥ

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΡΙΔΙΩΝ

ΘΟΙ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ vs ΧΡ. ΜΗΝΑ ΚΟΡΦΗΣ

Στο φύλλο αγώνος του αγώνα φαίνεται ότι το Σωματείο ΘΟΙ Πισσουρίου χρησιμοποίησε τον Ποδοσφαιριστή ΣΙΜΜΟΝΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΠ48571.

Ο Ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί αντικανονικά καθώς δεν ανήκει στο Σωματείο ΘΟΙ Πισσουρίου αφού δεν δηλώθηκε στους Κοινοτικούς Ποδοσφαιριστές του Σωματείου για την περίοδο 2017-2018, αντίθετα έχει διαγραφεί από την δύναμη του στις 01/09/2017 μετά από υπόδειξη του Σωματείου (Νέα Δήλωση Κοινοτικών Ποδοσφαιριστών 01/09/2017).

Ως εκ τούτου ο πιο πάνω αγώνας θα παραπεμφθεί για την τύχη του στην Δικαστική Επιτροπή καθώς και ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ποδοσφαιριστής δεν δικαιούται συμμετοχή.